Connect with us

Najave

Ekskluzivna premijera pjesme i video spota ‘Budi svoj Zagrebe’

Objavljeno

-

S velikim zadovoljstvom vas možemo obavijestiti kako smo dogovorili sjajnu suradnju sa skladateljem i kantautorom, gospodinom Kazimirom Mikašekom-Kazom, velikim zaljubljenikom u Zagreb i u naš voljeni Dinamo, koji je bez ikakve sumnje jedan od najvećih i najprepoznatljivijih simbola grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske, piše inicijativa Dinamo za Maksimir.

Gospodin Kazo je prepoznao značaj naše inicijative i stao svim srcem uz naš zajednički san, a to je novi Dinamov stadion na Maksimiru, te nam je poslao svoju autorsku pjesmu i spot koji su tek izašli iz produkcije audio-video studija ADDA Dražena Stojčevića. Pjesma pod nazivom “Budi svoj Zagrebe”, biti će svojevrsna himna naše inicijative za izgradnju novog stadiona na Maksimiru!

Pjesma je nastala nakon snažnog zagrebačkog potresa, koji je prilično oštetio postojeći stadion na Maksimiru, predivna je, pozitivna i optimistična šansona sa snažnom porukom ljubavi prema Zagrebu i Dinamu, te s proaktivnom porukom za obnovom cijelog grada, kako u materijalnom, tako i u duhovnom smislu.

Pjesma i spot još nisu službeno nigdje predstavljeni, pa imamo veliku čast i zadovoljstvo najaviti vam spektakularnu premijeru pjesme i spota “Budi svoj Zagrebe”, samo na našoj stranici “Dinamo za Maksimir”, u subotu, 1. svibnja u 21h, nakon utakmice Slaven Belupo – Dinamo, koja se igra s početkom u 17h.

Isto tako, možemo vam najaviti i skoro predstavljanje posebnog video clipa s navijačkim refrenom, ekskluzivno s posebnim stihovima samo za našu inicijativu “Dinamo za Maksimir”.

Od srca zahvaljujemo našem prijatelju Kazi i njegovoj produkcijskoj ekipi koja je snimila pjesmu i spot, te svima koji su sudjelovali u tom sjajnom multimedijskom projektu. Sretni smo što su upravo nama kao inicijativi za stadion ponudili suradnju, a mi smo vrlo rado prihvatili ponuđenu suradnju, prepoznavši zajedničke vrijednosti i ciljeve koje zastupamo kao inicijativa za novi Dinamov stadion na Maksimiru. Dakako, u mislima nam je i cjelovita obnova naše metropole.

Ponovimo još na kraju – ekskluzivna premijera pjesme i spota “Budi svoj Zagrebe”, samo na stranici “Dinamo za Maksimir“,  u subotu u 21h.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas