Connect with us

U potrazi za Istinom

EKSKLUZIVNI DOKUMENTI: ‘Merčepu se pakira još od 1991. godine’

Objavljeno

on

Ilija Vincetić: Dok smo mi skrbili za tisuće života, za izuzetno „aktivnu bojišnicu“ na kojoj se svakodnevno ginulo i krvarilo, ONI su pripremali teren za progon. Gradili Kalvariju za domoljube!!

[ad id=”93788″]

Pakiranje Tomislavu Merčepu i braći, Iliji i Peri Vincetić, započelo još 1991.godine i nastavilo se kroz rat, a traje do današnjeg dana. Ovo je samo djelić dokumentacije koju posjedujem i koju ću publicirati. Djelom u knjizi o ratu u Bosanskoj Posavini na kojoj radim već dulje vrijeme, a dijelom na facebooku.

Pročitajte kojim trivijalnostima i glupostima su se gospoda generali, ondašnji i budući bavili. Monstruoznim izmišljotinama koje nemaju veze sa zdravom pameti, koje nemaju uporišta niti u „svijetu čudesa“, a kamo li u stvarnosti.

Dok smo mi skrbili za tisuće života, za izuzetno „aktivnu bojišnicu“ na kojoj se svakodnevno ginulo i krvarilo, ONI su pripremali teren za progon. Gradili Kalvariju za domoljube!!

U vrijeme pisanja ove „Strogo povjerljive Informacije“ Ilija Vincetić je bio načelnik stožera operativne zone Bosanska Posavina, a Pero Vincetić zapovjednik bojne vojne policije i pomoćnik Načelnika Uprave VP HR H- B.

Dok su pored njih promicali strateški problemi, dok su ginule tisuće branitelja u njihovim zonama odgovornosti, dok su neprijatelji svih vrsta, svim sredstvima nasrtali na Republiku Hrvatsku, mladu državu u nastajanju, izloženu krvavoj agresiji, „generali se bave glupostima“ sigurnosne službe tračevima i uhođenjem onih koje su bili dužni kontraobavještajno štititi. Plaćamo li danas cijenu takvoj „profesionalnosti“?

Da, prijateljevali smo sa Tomislavom Merčepom, dolazio je on kod nas i odlazili smo mi kod njega. I za vrijeme rata, i poslije. Prijatelji smo i danas!! I za razliku od onih koji su nas opanjkavali, mi smo se za Hrvatsku borili tada (1991.-1995), borimo se svih ovih dvadesetak godina, unatoč proganjanjima.

I da, stojimo uz Tomislava Merčepa i danas, i nikada ga se nećemo odreći. Na žalost, ne možemo mu pomoći. A kada bismo mogli, budite sigurni da „ni časa časili ne bi“!!

[document url=”https://kamenjar.com/wp-content/uploads/2016/05/DokumentMercep.pdf” width=”760″ height=”600″]

[ad id=”93788″]

Da poštovani prijatelji, progon je započeo 1991.godine. Prikupio sam opsežnu dokumentaciju i imam je namjeru objaviti. Povodom  presude prijatelju Tomislavu Merčepu, nisam odolio i objavljujem ovaj dokument, kojim ću „započeti priču“ o neprijateljima Hrvata i Hrvatske, u vrhu sigurnosnih struktura. Pa makar se ona pretvorila i „pandorinu kutiju“!!

Slučajevi poput ovog Tomislava Merčepa, brižljivo su pripremani u vrhu sigurnosnih službi, neovisno o tome jesu li na njihovom čelu bili „perkovići“ ili „rebići“!! CRNO SE PISALO DOMOLJUBIMA!!

Ilija Vincetić/HrvatskoNebo.com/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari