Ekskluzivni Video: Na tisuće Muslimana – Bošnjaka HVO je spasio preko heliodroma u Međugorju

7

Tko je odobrio usrid ratnih sukoba dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Međugorju i daljnji transport u KBC Split ? Na tisuće Muslimana – Bošnjaka tako je spašeno iz ratnog pakla.

Pogledajte kako “zločinačka  Herceg Bosna” preko “fašističke” Zapadne Hercegovine spašava muslimanske ranjenike u sred ratnih sukoba između HVO-a i Armije BiH.

Još jedan nikad prikazan video, osim u Haagu kao dokaz obrane… o heliodromu Međugorje di su se dovozili i za Split odvozili ranjenici iz ratom zahvaćene BiH.  Tko je odobravao ove akcije? “Zločinački HVO…ha”? komentirao je ironično autor snimaka Dražen Travaš, inače poznati ratni snimatelj i sudionik Domovinskog rata.

Kamenjar.com objavljuje video uz odobrenje autora!

(napomena autora: namjerno je lošije kvalitete zbog možebitne zlouporabe materijala u komercijalne svrhe – original kao da je jučer snimljeno)
Snimci su nastali na Heliodromu Međugorje 1993. i prikazuju dolazak ranjenika iz cijele BiH i transport u splitski KBC. Tijekom devedesetih u Međugorju je bio heliodrom gdje su transporteri španjolskog kontigenta UN-a dovozili ranjenike iz BiH, civile, vojnike, Hrvate, Bošnjake. Dalje su odvoženi helikopterima HV-a (HRZ) i Armije BiH u splitski KBC na daljnje liječenje bez obzira na narodnost…

facebook komentari

 • Begovi-i-Age-Glamoca

  Ovo je posebna Hrvatska istina mimo ostatka pravednog i pravičnog svijeta, jako slična istina je i srbska kako nije bilo genocida u Srebrenici, bijo je neki zločin sa nekoliko hiljada ubijenih al eto nije bilo genocida a za jednu godinu će pričati da nije bilo ni manjeg zločina, isto i Hrvati misle o genocidu u Ahmićima i prozoru..ipak Bosanska nacija će sa strpljenjem docekati papire sa pečatima iz Haga u svrhu traženja odštete u vidu cijelog teritorija BiH za nas, katarze i materijalne odštete, i da Bezi i Age Glamoca sa našim seljacima mogu komotno i u miru jesti janjce, krompir i sir i u to ime Zivla Bosna

 • Sivooki

  Nakon odgledanih ČINJENICA, staviti ovakav upis…???
  Prije će biti da “”Bošnjaci” imaju neke svoje “istine”, usprkos činjeničnog stanja.
  U Hrvatskoj su vaše žene i djeca bili na sigurnom, dok ste vi ratovali protiv nas…i psovali majku Tuđmanu dok su čekali da im se dade ručak u toj Hrvatskoj.
  Znaš li išta o Bihaću, koji su obranili Hrvati i spriječili goru Srebrenicu od Srebrenice…?
  Miješaš kruške i jabuke. SRBI negiraju Srebrenicu, a ne mi.

 • srka

  Ma daj Sivooki…ovaj nesretnik je Bošnjak i musliman koliko li sam ja eto Kinez!
  by Srka®

 • srka

  Hrvati ne osporavaju zločine u Ahmićima, Prozoru…niti genocid u Srebrenici.
  Nije sportaški s’tvoje strane!
  by Srka®

 • Bbbv

  Agresori su ovadvoje i odštetu treba naplatiti od obadvije države, ja sam Bosanac i daleko vise imam za rec u vezi moje zemlje od tebe koji su Turčin, oni i te kako osporavaju zločine u Ahmićima i sirom BiH i za to su i ratovali i ubijali agresijom nase ljude, oni neće osporavati agresiju na BiH onoga momenta kada odustanu od BiH, čak je i ovaj tekst cjeli sadržaj demagoški pamflet laži u cilju zločina i agresije na BiH..za mene bi priznavanje Ahmića značilo i povlacenjr hrvatske iz bih, to je katarza.. inace prije nego sto kreneš u klevetanje ko je a ko nije Bosanac počni od sebe jer ja nevidim kako ti ko NeBosanac nerazumijevajuci Bosanske interese i to hrvatskom logikom i hrvatskim jezikom (da nekazem ispranog mozga) mozes znati sta je Dombro za moju zemlju i moju naciju???? Ako treba možemo mi i protiv tebe jer nije nam prvi put da smo protiv turske tj sami protiv svih, za autonomiju Bosne i protiv turskog zulume Omer pase latasa i inih turskih gowana nije nam prvi put da se dižemo

 • Agromentum

  Pusti dezertera “bosanca” od 1.FC Nürnberg, nije ni za seoske, a kamo li za druge lige. 🙂

 • srka

  Ja nisam ispranog mozga, naprotiv…ja ti samo povijesne greške rezoniram sportaški.
  Moj dobar poznanik, mogu reći i prijatelj…on i njegova obitelj protjerani su iz Kaknja, prijatelji i šira rodbina čak i stradala (ubijeni)…a nisu im to četnici počinili!
  Nikada nisam ni trunke mrznje zapazio u njima.
  Ne ide to tako bosanac…svi mi vrlo često vidimo trn u tudjem oku…
  by Srka®