Connect with us

Satira

EKSKLUZIVNO – OSLOBOĐEN dr. Dragan David Dabić!

Objavljeno

on

Nakon dugotrajnog sudskog postupka i pravne borbe Obrane i Optužbe, te 5 godina iscrpnih dokazivanja krivnje od strane Optužbe, tisuće stranica pisanih dokaza kao i iscrpljivanje svjedoka zločina iz Optužnice protiv dobrotvora, humaniste i čovjekoljupca dr. Dragana Davida Dabića napokon je došlo do svoje povijesne završnice.

[ad id=”93788″]

Obrambeni tim dr. Dragana Davida Dabića, plemenitog humanitarca, koji je nepravedno uhićen u autobusu i neprimjerenim postupcima Milicije, stavljajući mu čak i vreću na glavu, upornim dokazivanjem na još više tisuća stranica koje mu idu u prilog kao i izvođenjem nebrojenih svjedoka koji su svjedočili u korist dobročinitelja i humaniste Dr. Dragana Davida Dabića, napokon je uspjela „pobiti“ sve dijelove iz Optužnice za koje ga se nepravedno teretilo.

Presuda glasi:

Optuženi Dr. Dragan David Dabić, NIJE kriv po ni jednoj točki Optužnice te se pušta odmah na slobodu.

Optuženik ima pravo na sve troškove sudskog procesa koji će mu se nadoknaditi u potpunom iznosu uvećanom za zakonsku pristojbu napisanoj u Stavci za „Duševne boli“.

Ispred same zgrade Suda u kojoj se vodio proces protiv dobrotvora i humaniste Dr. Dragana Davida Dabića došlo je do nevjerojatnog uhićenja opasne kriminalke i osuđenice za otkrivanje  ratnih zločina, gospođe Florence Hartmann!

Policija je ostala u čudu kad su ju prepoznali, te odmah izvršili njezino uhićenje i privođenje, jer je za tom opasnom osuđenicom u bijegu, raspisana čak i međunarodna tjeralica, angažiran Interpol i alarmirane sve Policijske snage diljem EU.

Opasna kriminalka i osuđenica za otkrivanje ratnih zločina u bijegu Florence Hartmann, već je bila uhićena u jednoj Državi – članici EU, koja nije dopustila njezino izručenje.

Međunarodni sud, doznajemo iz pouzdano visokih izvora, (195 cm), već priprema i drugu optužnicu prema kojoj Glavni tužitelj traži maksimalnu kaznu od 50 godina strogog zatvora bez prava na pomilovanje.

Sud je jako zadovoljan angažmanom i požrtvovnošću Milicije pri njezinom uhićenju.

Reporter jedne TV kuće, na pitanje: „Što se događa u sudu?“, rekao da je on samo čuo da je neki Dr. Karadžić osuđen nepravomoćno na nekih 40 godina.

Našalio se: Milivoj Lokas

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari