Connect with us

Događaji

Elvis Duspara u suzama predstavio knjigu – ‘Za Dom Spremni’

Objavljeno

on

Bilo je smijeha i suza ali svi se slažu da su spremni za Dom!

Udruga udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH – Grad Zagreb i Zagrebačka županija,  Udruga HVIDR-A Črnomerec, Zagreb i Obiteljska stranka pomogli su kolumnistu i katoličkom tekstopiscu predstaviti novu knjigu koja je zbog svog naslova – Za dom spremni, podosta kontroverzna. Ipak, Duspara je uspio dupkom napuniti dvoranu Tribine grada Zagreba na Kaptolu te je time pokazao da knjiga, iako kontroverzna pogađa bit, a to je istina, piše dnevno.hr.

[ad id=”93788″]

”Za dom spremni!”.

”Te tri riječi ugrađene su u gene svakoga Hrvata još od sedmog stoljeća’ prilikom obećanja papi Agatonu da nikada neće napadati druge nego da će uvijek braniti svoj dom. To braniti znači to što je rečeno – braniti’, napisao je Duspara u uvodniku knjige ‘Za dom spremni!’ koja je premijerno  predstavljena na Bleiburgu, a nakon toga i u Zagrebu  s vrlo pozitivnim kritikama. 

Naime, radi se o zbirci tekstova domoljubne tematike koje je Duspara pisao kroz neko vrijeme i kada je razmišljao koji bi bio zajednički nazivnik svim tim tekstovima, uvijek bi se vraćao na te tri riječi koje neprijateljima Hrvatske lede krv u žilama – Za dom spremni!

Na predstavljanju ove knjige u Zagrebu smijalo se i plakalo a svi se prisutni slažu u jednom – Duspara je hrabar nositelj istine kojeg treba podržati! O  čemu vam govorimo pogledajte u nastavku:

[mom_video type=”youtube” id=”2Kg4s2DmAtg” width=”767″ height=”399″]

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR