Connect with us

Šport

Engleski navijači probili ogradu ispred Wembleyja

Objavljeno

on

Nekoliko stotina engleskih navijača probilo je ogradu ispred stadiona Wembley u pokušaju ulaska na finale EP-a između Engleske i Italije bez ulaznice.

Snimke na društvenim mrežam pokazuju kako je dio navijača probio sigurnosne barijere oko stadiona i sukobio se sa zaštitarima i policijom u metežu koji je nastao.

Organizatori su objavili kako su policija i redari uspjeli zadržati navijače u incidentu koji se dogodio na vanjskom sigurnosnom obodu stadiona.

“Sigurnosne mjere su brzo aktivirane i nije bilo sigurnosnih proboja ljudi bez ulaznica na stadionu,” poručili su s Wembleyja.

Tijekom dana tisuće engleskih navijača okupilo se u središtu Londona kako bi podržali reprezentaciju u večerašnjem finalu.

Navijači “Gordog Albiona” su područje oko Leicester trga pretvorili u neslužbenu navijačku zonu premda je policija pozvala navijače koji nemaju ulaznice da ne dolaze u grad pozivajući se na epidemiološke propise.

Engleska će večeras igrati svoje prvo finale u povijesti na europskim prvenstima, a do sada je najveći uspjeh ostvarila 1968. kada je bila treća, dok je 1996. ispala u polufinalu.

Italiji će to biti četvrto finale, a do sada je slavila jednom 1968. dok je dva puta poražen u finalima (2000, 2012). (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari