Connect with us

Kronika

ČETVRTI DAN KAMPA “MALI PUTOKAZI U ŽIVOT” PROVEDEN U MOSTARU

Published

on

Četvrti dan kampa „Mali putokazi u život“ projekta koji već četvrtu godinu Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ realizira u suradnji s dječjim domovima bez roditeljskog staranja u Bosni i Hercegovini obilježen je zajedničkim izletom svih sudionika u gradu na Neretvi.

mali putokaziNakon zajedničkog doručka te uvoda u program četvrtog dana kampa koji se održava u Skopaljskoj Gračanici, sudionici kampa su „veselim autobusom“ posjetili Mostar te vidjeli Stari most te ostale znamenitosti Mostara. Nakon zajedničkog obilaska jezgre grada i ručka, posjetili su i tržni centar u Mostaru „Mepas Mall“ gdje su sudionici kampa imali priliku prvi put pogledati 3D projekciju animiranog filma „Rio 2“.

Poslije projekcije animiranog filma program je nastavljen u Skopaljskoj Gračanici zajedničkim roštiljanjem, prezentacijom fotografija koje su obilježile kamp, ali i karaokama kroz koje su mnogi sudionici imali priliku pokazati svoj glazbeni talent ali i glumačke sposobnosti.

„Četvrti dan kampa donio je puno zadovoljstva, sreće i uživanja u stvarima koje do sada 40 sudionika nije imalo priliku iskusiti. Suze i tuga već se sada mogu primijetiti na kampu, ali smo ipak sigurni da će posljednji dan kampa biti obilježen velikim prijateljstvima koja će trajati dugo godina“, kazali organizatori ovog kampa. (kta/mladicentar)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari