Connect with us

Šport

EURO: UEFA otvorila istragu protiv Hrvatske i Albanije

Objavljeno

-

Foto: Hina

UEFA je objavila na svojim stranicama vijest kako je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske i Albanije zbog događanja s utakmice između tih reprezentacija u srijedu u Hamburgu.

“U skladu s člankom 31(4) UEFA-inih Disciplinskih pravila, danas je imenovan UEFA-in inspektor za etiku i disciplinu radi sprovođenja istrage o mogućem rasističkom i/ili diskriminatornom ponašanju navijača koje se navodno dogodilo tijekom utakmice grupne faze UEFA Europskog prvenstva 2024 između predstavničkih timova Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Fudbalskog saveza Albanije (FSHF), odigrane 19. lipnja 2024. godine u Hamburgu”, stoji u priopćenju UEFE.

Ranije je srpski nogometni savez (FSS) poslao pismo UEFI u kojem traži da reprezentacije Hrvatske i Albanije budu kažnjene zbog “sramotnog skandiranja navijača”.

UEFA je već kaznila Hrvatski nogometni savez (HNS) s 87.875 eura zbog ponašanja dijela hrvatskih navijača na utakmici 1. kola skupine B UEFA Europskog prvenstva između Španjolske i Hrvatske koja je odigrana u Berlinu 15. lipnja. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas