Connect with us

Kolumne

‘Europa šaptom pade’

Objavljeno

-

Svakim novim islamskim migrantom koji bez ikakve kontrole umaršira u Europu, a svaku kontrolu je zabranila kancelarka Velike Njemačke, sve je više nepobjedivi dokaza da je migracijski tsunami planska invazija islama na kršćanstvo i kršćane, na Europu i njene stečevine.

Jedan od njih koji je već sada vidljiv po ispunjenju zadaće planera te invazije je potisnutost i ušutkanost, prestrašenost i zabrana na obranu Europljana na jednoj, te nametnutost i glasnost, agresivnost i brutalnost invazionista na drugoj strani.

I ono što taj invazijski pokret čini opasnijim, raširenijim i nezaustavljivim je činjenica da mu vjetar u leđa daju mnoge europske asocijacije i organizacije, partije i udruge, kako one političko kratko interesne tako dijelom i neke „vjerske” te napose snažne i razgranate, dobro plaćene iz istih financijskih centara iz kojih se plaćaju migrantski islamski invazionisti, nevladine partije i Sorošove fondacije.

Snažna je, stoga, suradnja nevladinih partija i migrantskih invazionista. Planski ustrojene i raspoređene na putu kojim invazionisti mladenačko vojnički, opremljeni najnovijim komunikacijskim pomagalima, pobjednički marširaju k cilju.

Na putu Europi kojoj je zabranjen svaki vid obrane, dok nevladine Sorošove, i antieuropske partije uspješno pomažu toj vojsci migranata da siti i napiti, bahato drski, pobjedničko vojnički, ušutkavaju i pokoravaju sve one koji im na tom rušilačkom pohodu ukažu na to necivilizacijsko, nekulturno nasilničko, agresorsko ponašanje.

Što je invazijska bujica jača i razornija tim je sve više „nevladini” i „humani” organizacija i partija koje svojim antieuropskim i antikršćanskim djelovanjem pomažu invazionistima u tom rušilačkom pohodu. Kršćanofobisti i eurofobisti poredali su se kraj puta kojim marširaju islamski invazionisti, sve od baze iz koje ta islamska vojska kreče do cilja koji im je zadat, kao jaka straža migrantima.

Na bilo kojem dijelu puta ako im što zatreba logistika se aktivira i u najkraćem vremenskom roku, bez zaustavljanja kolone invazionisti dobivaju, novac, hranu, odjeću, informacije o putu, izvješća o barijerama koje ih i gdje čekaju, tehnička, napose komunikacijska pomagala. Čak na teže prolaznim granicama dobivaju i djecu kao ključ koji im, iz humanitarnih razloga ušutkanog Europljanina, otvara sva vrata za slobodan prolaz.

A onda kada im ta ubačena djeca otvore granice istim kanalima, uz pomoć naravno isti tih „nevladinih” i migrantskih organizacija, ista se vraćaju na polazište za druge invazioniste. Nije jedan zabilježen primjer da invazionista na jednoj granici ima sa sobom dijete, ili djecu, a kada istu prijeđe više ni traga ni o djetetu ni o djeci.

Ona su vraćena na ponovni zadatak, i kreču istim putem, istih namjera, i k istom cilju samo sada s drugim „očevima” i „majkama”. Tako brutalnom iskorištavanju djece, otimajući im djetinjstvo i sadašnjost, kojom ih takvim zloporabama pripremaju za buduće terorističke akcije u zemljama koje ih prime i udome, nisu krivi samo migrantski kršćanofobisti, već i sve te nevladine, zapravo, migrantske organizacije i europske zemlje koje primaju invazioniste.

Zloporaba djece u terorističke akcije praksa je mnogi islamskih zemalja Bliskog istoka, prostora s kojih se i šalje vojska migranata. Poznat je slučaj oca koji je svoju dvanaestogodišnju kćerkicu opasao eksplozivom i poslao je u ubijanje nedužnih ljudi, djece, žena i stari. Zahvaljujući samo hrabrosti te djevojčice koja je odbila očevu zapovijed izbjegnuta je strašna ljudska tragedija na ulicama grada u koji ju je otac slao.

I u BiH danas se bošnjačka djeca obučavaju za terorističke samoubilačke akcije, napose ona djeca koje su poslijeratne Muslimanke rodile kao treće, četvrto i peto dijete za BiH, po zapovijedi ondašnjeg poglavara IZBiH Mustafe Cerića.

Ne zna se je li invazionisti, i nevladine organizacije, koriste i tu bošnjačku djecu, iz centara Askera gdje ih se obučava za terorizam, za lakši i neometan granični prolaz migranata. To je dobro skrivana tajna.

U migrantskoj islamskoj invazijskoj bujici gotovo da i nema prognanika, već su svi progonitelji kršćana, u zemljama iz kojih dolaze, i u koje ulaze. Koliko je ta invazija kroz dobro osmišljeni plan i uspjela vidi se iz ove europske sadašnjosti, s već pomalo upitne budućnosti. Teško je naći jedno povijesno vrijeme da je Europa bila u tako teškom kapitulirajućem položaju gubljenja svog europsko kršćanskog identiteta kao što je danas.

Europa kakva je danas okupirana i prestrašena od migrantskih invazionista sve je manje san neki njenih članica, koje su deseterostruko teže, kroz sito i rešeto ulazile i ušle u tu zajednicu, za razliku od invazionista koji su bez ikakve kontrole umarširale i nametnuli im svoju kulturu, običaje, mentalitet.

Samo je pitanje kratkog vremena kada će silom nametnuti i svoju vjeru, islam. A to im i jest glavni cilj, oni su i pripremljeni i poslani da to obave. Za Europu se može reći ono što se za BiH govorilo da je „šaptom pala“ i „Europa šaptom pade”. Šaptom sultan Erdogana i sultanice Merkel.

Vinko Đotlo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari