Pratite nas

Vijesti

Europska nogometna federacija (UEFA): Veliki novitet

Objavljeno

na

uefaEuropska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je u četvrtka na zasjedanju Izvršnog odbora u Nyonu kako će od 2018. godine startati Liga nacija koja će zamijeniti većinu prijateljskih utakmica. Ukupno 54 reprezentacije će biti svrstane u četiri jakosna razreda (A, B, C, D) na osnovu postignutih uspjeha, a svaki razred bit će podijeljen u četiri skupine s po tri ili četiri reprezentacije. U najjačem razredu bit će 12 reprezentacija podijeljenih u četiri skupine, a pobjednici tih skupina izborit će plasman na završni turnir Lige nacija 2019. godine.

UEFA je predvidjela da najbolji iz svakog razreda sele u viši rang, dok najslabiji ispadaju u niži razred. Iz Lige nacija četiri najbolje reprezentacije će izboriti plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Utakmice novog natjecanja igrat će se od rujna do studenog 2018. godine.

Hina

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Vijesti

U hrvatskoj svlačionici Predsjednica, Putin i Macron…

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski nogometni savez na Twitteru je objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj su uz igrače i stručni stožer i predsjednici

Hrvatski nogometni savez na Twitteru je objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj su uz igrače i stručni stožer i predsjednici – Kolinda Grabar-Kitarović, Davor Šuker i – predsjednik države domaćina Svjetskog prvenstva u nogometu Vladimir Putin.

Macron je nakon utakmice izjavio kako je “vrlo ponosan” na nacionalni nogometni tim koji je u nedjelju osvojio prvo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Moskvi.

“Tražio sam od njih samo jednu stvar”, kazao je Macron govoreći o susretu s nacionalnom nogometnom vrstom uoči odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. “Drugu zvijezdu”, kazao je Macron misleći na drugi naslov svjetskog prvaka.

Vladimir Putin se također fotografirao s hrvatskim reprezentativcima, članovima stručnog stožera i šefom HNS-a Davorom Šukerom.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Vijesti

Hrvatska predsjednica globalna je senzacija

Objavljeno

na

Objavio

DPA

Hrvatska je izgubila finale Svjetskog prevenstva. Modrićeva ekipa nije uspjela pobijediti Francusku, ali bez ikakve sumnje bila je hit natjecanja, a velike zasluge idu njihovoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarević, piše španjolski AS.com

I prije prevenstva Kolinda je bila popularna u toj maloj državi, ali sad je postala planetarni idol.

Njeno oblačenje nacionalnog dresa, zagrljaji sa svim igračima, a nadasve dok na pljusku stoji, dijeli medalje i ljubi se sa svim igračima dok se nad Putinom drže dva kišobrana postalo je globalni novinski izvještaj.

Želimo više Kolindi širom svijeta, a milijuni tweetova to dokazuju:

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori