Connect with us

Gluposti

Evo kako je Vučić komentirao zabranu ulaska delegacije vojske Srbije u Hrvatsku

Published

on

Beograđani su u euforiji izašli 1991.g na ulice ispratiti svoje 'junake' koji su išli 'osloboditi' Vukovar. Razdragani građani mahali su im, podizali tri prsta i bacali cvijeće.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić komentirao je zabranu ulaska delegacije vojske Srbije u Hrvatsku koja je krenula u Jasenovac te rekao da bi umjesto riječi, možda bolji odgovor na taj potez bila izgradnja memorijalnog centra u Gradini.

“Da nam nitko ne bi zabranio da odamo počast jasenovačkim žrtvama, to ćemo napraviti na teritoriji Republike Srpske u Donjoj Gradini, da nešto ostane iza nas”, rekao je Vučić.

Istaknuo je da je važno da, “onoliko koliko poštujemo svoje žrtve, pokažemo poštovanje i prema tuđim”, piše Večernji list.

“Neka rade svoj posao i natjeraju nas da mi što brže napravimo svoj posao”, dodao je Vučić. Kaže da razumije da se Hrvatska ne želi prisjećati prošlosti i Drugog svjetskog rata.

“Izjave koje sam čuo u Poljskoj, bolje da ni ne komentiram”, naveo je.

Poručio je da je ponosan na borbu srpskog naroda koji se borio protiv okupatora dok su ih drugi cvijećem dočekivali, prenosi HMS.

Vučić: Čemu služi naoružavanje Hrvatske?

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari