Pratite nas

Komentar

Evo pa slušajte svi kojima nedostaje Bajaga!

Objavljeno

na

Važna napomena uz video: YouTube će zabraniti objavu svih video klipova za koje autor glazbene podloge ustvrdi kako se ne slaže da se njegova glazba upotrebljava uz taj video.

To što Bajaga neće svirati u Karlovcu postalo je prvorazredna tema. Neki to čak uspoređuju s Jakovčićevim porukama Thompsonu da nikad neće svirati u Areni.

Uspoređivati ta dva slučaja isto je što i tvrdnja kako je Domovinski rat ustvari bio građanski. Ne ulazeći u to je li Thompson trebao ili nije otpjevati neke pjesme i stihove ostaje činjenica da niti jedna njegova riječ nije svjesno bila protiv Hrvatske. Na drugoj strani Bajaga, Balašević i mnogi drugi s istoka pjevali su ratne koračnice protiv Hrvatske.

Oni danas dolaze zarađivati u tu Hrvatsku kao da to nisu radili. Ne vrijeđa me to što nas oni tako prave budalama. Mene vrijeđa to što među nama ima onih koji su ih u stanju pozvati. Zato, ne prosipajte žuć po Bajagi, Balaševiću, Miroslavu Iliću i sličnima. Takozvani menadžeri koji ih dovode imaju ime i prezime, “njima se obratite”, komentirao je Ante Gugo.

Važna napomena uz video: YouTube će zabraniti objavu svih video klipova za koje autor glazbene podloge ustvrdi kako se ne slaže da se njegova glazba upotrebljava uz taj video.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marijana Petir: Beljak je stvarno sramota hrvatske politike

Objavljeno

na

Objavio

“Krešo Beljak je stvarno sramota hrvatske politike. Pa tko je on da propitkuje nečije porijeklo, nacionalne osjećaje i vjersku pripadnost?! Taj devastator HSS-a, konvertit i širitelj govora mržnje ne bi trebao imati pristup javnom prostoru jer ga zagađuje”, poručila je europarlamentarka i bivša HSS-ovka Marijana Petir osvrnuvši se na Beljakove salve uvreda upućene dr. sc. Zlatku Hasanbegoviću.

 

 

Beljak: ‘Hasanbegović je uz Kusturicu jedan od važnijih izdajnika bošnjačkog naroda’

 

 

 

Dvostruki igrač Krešo Beljak

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Jandroković: Nema rekonstrukcije Vlade zbog kluba M. Bandića

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u nedjelju je odbacio nagađanja o rekonstrukciji Vlade zbog jačanja saborskog kluba Milana Bandića.

Uoči unošenja Betlehemskog svjetla u zagrebačku katedralu novinari su Jandrokovića pitali za komentar informacija o mogućoj rekonstrukciji Vlade jer Milanu Bandiću sada nedostaje još samo jedan zastupnik u klubu da bi mogao formirati saborsku većinu s HDZ-om, a bez HNS-a.

“To je jedna od onih informacija koju je netko plasirao, potpuno je netočna, ona je ustvari bez veze”, rekao je Jandroković o mogućnosti rekonstrukcije Vlade zbog jačanja Bandićeva kluba nakon najnovijeg prelaska saborske zastupnice Ane Komparić Devčić iz SDP-a u Stranku rada i solidarnosti.

Upitan za aferu sms, Jandroković je ustvrdio da ona nije naštetila stranci, ali se aferu mora raščistiti.

“Ništa nam nije naštetilo, HDZ je najjača politička stranka. Međutim ta se afera mora raščistiti do kraja i moramo znati što je točno bilo, a nakon toga ćemo dati svoj politički stav i procijeniti postoji li odgovornost onih koji se tu spominju”, rekao je Jandroković upitan za aferu koja bi trebala biti teme i sutrašnje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Poduprite naš rad


Donacijom podržite Kamenjar.com! Hvala!Komentari