Connect with us

Fashion HR

Published

on

Novu kolekciju Aleksandra je namijenila curama sa stavom koje same određuju trendove i ne boje se novih izazova • Mogli smo vidjeti i baršun, svilu i čipku te igru volanima koju Aleksandra posebno voli

NA ZAGREBAČKOM velesajmu jučer je održan 15. po redu Fashion.hr koji je, u ekskluzivnom samostalnom terminu, otvorila poznata hrvatska dizajnerica, Aleksandra Dojčinović.

Aleksandra je ovom revijom još jednom pokazala da zna pogoditi što želi suvremena, modno osviještena žena, a podršku je dobila i od brojnih hrvatskih celebrity djevojaka poput Severine, Renate Sopek i Korane Gvozdić koje su je došle podržati

Novu kolekciju Aleksandra je namijenila curama sa stavom koje same određuju trendove i ne boje se novih izazova.

Aleksandra je predstavila sjajne kombinacije svevremenskih crnih haljina u kombinaciji sa šarenim pernatim dodacima, čime je još više naglasila eleganciju svojih kreacija, kombinirala je velike ljuskice s krznenim kaputima s naglašenim strukom, a pokazala je i nekoliko kreacija u kojima je spojila zagasito zelenu s detaljima u boji crnog vina, što je potvrdilo da je to zaista moćan trend koji će carovati ove jeseni.

Isto tako, mogli smo vidjeti i baršun, svilu i čipku te igru volanima koju Aleksandra posebno voli, a sve to u prepoznatljivoj midi duljini, dakle veliki izbor materijala i zamamnih boja, u svakom slučaju – ova je kolekcija sve prisutne ostavila bez daha.

Reviju su također obilježili krasni detalji poput crvenih cipela i ruževa, malih četvrtastih torbica, a svi modeli imali su valovito kosu što je svakako doprinijelo spektakularnom cjelokupnom dojmu.

fashion.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari