Connect with us

Politika

Filipović dobio potpise vrha HDZ-a: Ova slika govori više od tisuću riječi

Objavljeno

-

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović, okružen stranačkim kolegama od predsjednika stranke do niza drugih dužnosnika, na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu prikupljali su potpise za Filipovićevu kandidaturu za lokalne izbore.

“Ovo je slika koja govori više od tisuću riječi”, kazao je Filipović pred novinarima okružen kolegama:

“Predsjednik Vlade, oba potpredsjednika Vlade, predsjednik Sabora, ministri, svi najviši dužnosnici HDZ-a su tu kako bi poslali podršku, snažnu podršku i poruku jedinstva HDZ-a.”

“Svi znaju kako izgledaju političke utakmice kad HDZ nastupa snažno i jedinstveno, a to je ova politička utakmica i, kao što smo na parlamentarnim izborima u sve četiri zagrebačke jedinice ostvarili najbolji rezultat, vjerujem da će mi naši sugrađani dati povjerenje da u sljedeće četiri godine ovo bude grad u kojem će najbolji pobjeđivati, a najslabiji biti zaštićeni”, kazao je Filipović.

Podršku mu je potom izrazio predsjednik HDZ-a Andrej Plenković:

“Pet tisuća potpisa koji su nužni su već ‘u džepu’ i na taj način Davor Filipović ide snažno u odlučni i ključni dio kampanje do 16. svibnja. Mi smo ovdje da idemo zajedno s njim prema boljem, kvalitetnijem i bolje uređenom Gradu Zagrebu”, rekao je Plenković novinarima na Cvjetnom trgu.

Potpis i potporu Filipoviću su, uz premijera Plenkovića, među inim dali i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, brojni ministri, saborski zastupnici, zastupnici u Europskom parlamentu, čelnici stranke, neki zastupnici u zagrebačkoj Gradskoj skupštini te građani.

Istaknuvši da Filipović ima njihovu snažnu potporu, Plenković je poručio kako očekuje da će sigurno biti u drugom krugu, nakon čega idu na pobjedu.

Plenković je ocijenio kako se Filipović u dosadašnjim nastupima pokazao najpripremljeniji u sadržajnom i političkom smislu za dužnost zagrebačkog gradonačelnika te je izrazio uvjerenje da će u kampanji pokazati još više te dobiti snažnu potporu Zagrepčana.

Filipović je izrazio zadovoljstvo potporom najviših državnih i stranačkih dužnosnika i rekao da svi znaju kako izgledaju političke utakmice kada HDZ nastupa snažno i jedinstveno.

“Kao što smo na parlamentarnim izborima u sve četiri zagrebačke izborne jedinice ostvarili najbolji rezultat, vjerujem da će mi naši sugrađani dati povjerenje da zajedno s njima u slijedeće četiri godine ovaj grad bude grad u kojem će najbolji pobjeđivati i najslabiji biti zaštićeni”, poručio je Filipović.

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman rekao je kako im podrška koju su danas dobili, prvenstveno od Zagrepčana, ali i od premijera Plenkovića, zastupnika u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu te zagrebačkoj Gradskoj skupštini daje snažan vjetar u leđa i veliku sigurnost da će 16. svibnja te u drugom krugu 30. svibnja ostvariti veličanstvenu pobjedu u Zagrebu s novim gradonačelnikom Davorom Filipovićem.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas