Connect with us

Gonjanje

FOTO Veselo u Saboru: SDP-ovcima na sjednici zanimljivija plavuša s interneta nego rasprava

Objavljeno

-

‘Casual Friday’ zavladao je i saborskim klupama (onima u kojima je netko sjedio).

ingrid1

Ingrid Antičević Marinović, Marin Jurjević i Ivo Jelušić zabavljali su se gledajuci fotografije na mobitelu (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) – 3
ingrid2

‘Casual Friday’ zavladao je i saborskim klupama (onima u kojima je netko sjedio).

Da saborski zastupnici ne doživljavaju uvijek svoj posao dovoljno ozbiljno uvjerili smo se već više puta. Nedolazak na sjednice, čitanje novina i slanje sms poruka za vrijeme sjednice, nesudjelovanje u raspravama već puko dizanje ruku što je dovoljno da plaća svakog mjeseca uredno sjedne na račun – sve su to stvari kojih smo se nagledali svih ovih godina, neovisno tko je premijer, tko predsjednik, a koja stranka i koalicija na vlasti.

Petak je valjda još veći motiv da se zastupnici malo opuste, a nekima je danas očito bilo i prilično dosadno. Skinuli su imunitet Marini Lovrić Merzel, a zatim nastavili u revijalnom tonu. ‘Casual Friday’, izreka je koja se koristi u kompanijama, a koja znači da je petak opušteniji dan, pa direktori umjesto u odijelima dolaze na posao u trapericama, zavladao je i saborskim klupama (onima u kojima je netko sjedio).

SDP-ovci, Ingrid Antičević Marinović i Marin Jurjević očito nisu imali nekog pametnijeg posla, pa su kopali po internetu preko Jurjevićevog mobitela. Na ekranu se tako u jednom trenutku pojavila fotografija zgodne plavuše, relativno oskudno odjevene u crvenim visokim čizmama.

Čarima fotke na zaslonu mobitela nije odolio ni njihov stranački kolega Ivo Jelušić, koji je primjetio da se dvojac pored njega izvrsno zabavlja.

Nagnuo se, a Jurjević mu je okrenuo mobitel da može bolje vidjeti zgodnu plavušu koja je zauzela skoro cijeli ekran. Prema svemu sudeći, dosadan dan na poslu, ali zabavan dan s kolegama.

dnevnik.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari