Pratite nas

Zanimljivosti

Fotografija iz BiH među najupečatljivijim povjesnim zapisima iz rata

Objavljeno

na

Rat u bilo kojem dijelu svijeta ima razoran utjecaj na živote djece. Iako nemaju nikakvu odgovornost za ono što se događa, najmlađi ne bivaju pošteđeni trauma usljed nasilja koje ih okružuje.

Čak i danas, uprkos međunarodnim pravnim konvencijama koje imaju za cilj da zaštite djecu koja se nađu usred konflikta, veliki broj djece se suočava s užasnim patnjama piše klix.ba.

Čak 14 milijuna mališana trenutno proživljavaju strahote zbog sukoba u Iraku i Siriji.

U galeriji koju donosimo možete vidjeti kako uprkos ratovima, djeca i njihova bezazlena igra ujedinjuje cijeli svijet i to kroz povijest čovječanstva.

Jedna od sedamnaest fotografija koje je izabrao Huffington Post kao one koje obilježavaju dječiju igru u ratnoj povijesti svijeta nalazi se i fotografije dječaka u igri na tenku, a koja je uslikana u Sarajevu.

[ad id=”40551″]

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Zanimljivosti

Primiti migrante ili ne?

Objavljeno

na

Objavio

Zanimljiv razgovor ekipe Božanstvene komedije, o primanju ili odbijanju izbjeglica, o Orbanu, papinoj otvorenosti i muslimanima u Europi…

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Zanimljivosti

(VIDEO) Podrška Vatrenima iz Tanzanije!

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski nogometni savez donirao je dresove srednjoškolskoj momčadi u Tanzaniji u suradnji s udrugom Class by Class, a učenici su zauzvrat poslali video u kojem Vatrenima žele uspjeh na Svjetskom prvenstvu!
Srednjoškolci u hrvatskim dresovima u svojoj su pokrajini već postali poznati pod nazivom Kroasia.

Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati