Connect with us

Religija i Vjera

Fra Mario Knezović: Napadaju biskupe!! Postom i molitvom ih zaštitimo

Objavljeno

-

Nevjerojatne udare, prozivke i napade trpe hrvatski biskupi od trenutka Izjave da cijepljenje mora ostati na razini dobrovoljnosti i bez ucjena.

Salve napisa idu tako daleko pa pišu kako su biskupi donijeli nekršćansku odluku. Dakle, sad imamo i neki medijski stožer koji procjenjuje tko je kršćanin. Po tom medijskome stožeru biskupi nisu kršćani. Biskupi nisu donijeli odluku po njihovim očekivanjima i odmah su nekršćani. Čudne li i opake logike. Vlast i mediji su se udružili u linču. Jedino predsjednik Milanović reče da su biskupi donijeli razboritu odluku i da mjere trebaju biti bez prisile.

NEKI LIJEČNICI kao pozivaju biskupe na Covid odjele kako bi u oči gledali bolesnike. Ja pozivam te liječnike da meni dođu i vide koliko je mladih i odraslih psihički oboljelo zbog besmislenih mjera! Neka i njih gledaju u oči.
Srećom imaju i oni DRUGI LIJEČNICI koji će uskoro izići s izjavom i istinom, a nisu dio pandemijskoga marketinga.

POZIVAM vjernike da danom posta (neki dan do subote) i molitvom krunice stanu u zaštitu naših biskupa i svećenika. Naše oružje je u molitvi i postu, komentirao je fra Mario Knezović na facebooku

Fra Mario Knezović: ‘Budimo ponosni na naše pastire zbog ove izjave!’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari