Connect with us

Istaknuto

Fra Mario Knezović: Dignimo glas za Zlatka Hasanbegovića

Objavljeno

-

Dignimo glas za Zlatka Hasanbegovića. Kao čovjek uvijek ću stati u zaštitu bilo koje osobe ako se na nju udara po metodama hajke i organizirane “svjetine”.

[ad id=”68099″]

Svijest zaluđenih masa bila je vidljiva u brojnim ružnim epizodama ljudske civilizacije. I sam Isus je od hajke i svjetine stradao. Stepinac je trpio podsmjehe i osudu zaluđenih istomišljenika.

Trenutno se vodi montirana hajka na ministra Hasanbegovića. Zlatko sigurno, bar za sada, nije svetac, ali nije, bar za sada, ni zločinac. On na svojim plećima danima nosi javno kamenovanje od onih koji bi kamenje najprije na sebe trebali baciti. Srpske novine, koje upravo hrvatsko ministarstvo financira, koje su svojedobno ismijavali hrvatsku himnu sigurno nemaju mandat bilo kome što predbacivati.

Urednik tih novina Ivica Đikić dao je u zadatak da se danima traži ministrov prljavi veš.

Taj isti i te iste novine nisu prozivali Mesića za njegova pjevanja po Australiji.
Te iste novine nisu prozivale uglednike s petokrakom na glavi pod čijim znakom su i moja subraća fratri pobijeni i spaljeni. Za te iste nije bilo mjesta za glasnu osudu onoga što je govorio srpski ministar Vulin ili što su pjevali pravoslavni velikodostojnici. Ovako jedini ministar Hrvat, koji se vjerski izražava kao pripadnik Islama, doživljava neviđen napad. Jedno budite sigurni ako bilo koga napada Nenad Stazić to je znak da je u tijeku organizirani plan za odstrijel nepodobnih.

Ministar Hasanbegović ne smije pasti. Njegova smjena ili ostavka otvorila bi i prozore i vrata “crvenoj” družini kojima je nošenje kape zločin, a nije zločin ubojstvo tisuća ljudi od strane Tita.

Pad ministra osokolio bi kumrovečku družinu, za koje je i Stepinac sporan, da nastave svoj krvavi pir. Nekad su to činili mačem i metodom Golih otoka a danas perom, medijskim tonom i slikom.

Zločin fašizma, nacizma, ustaštva, partizanstva, komunizma svi osuđujemo i tako treba biti. No, zar nije vrijeme da prestanemo etiketirati ljude i javno im presuđivati bez dokazane krivice? Počela je korizma. Odrecimo se osude i lažne prosudbe!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari