Connect with us

Komentar

Fra Mario Knezović: Došao je kraj ‘slobodnim strijelcima’ koji su umislili da su oni službeni stav fratara iz Bosne

Published

on

SJAJNA IZJAVA FRATARA IZ BOSNE

Bravo braćo, bravo ujaci iz Bosne Srebrene! Ako od sada itko više može imati sumnju, a i do sada je nije trebalo biti, u stavove, crkvenost, domoljublje, istinoljubivost i brigu za puk naših fanjevaca iz Bosne, onda takav ne zavrjeđuje poštovanje.

Izjava Uprave Franjevačke provincije Bosne Srebrene povodom hajke na Katoličku crkvu i kardinala Puljića i slavljenje Mise za žrtve Bleiburga je tako iskrena i otvorena da se može čovjek samo diviti. U poruci su jasno kazali da nitko ne relativizira žrtve Bleiburga, da nitko ne zaboravlja žrtve komunizma.

Svojom porukom jasno su se ogradili od svih zločina četnika, ustaša, komunista i ostalih pokreta i sustava. Kad se tomu doda da su se jasno i nedvosmisleno ogradili od svojih članova koji godinama služe kao servis medijima i koji djeluju protucrkveno i razbijaju zajedništvo i ruše ugled Franjevačke provincije i zbunjuju vjernike, onda je sve jasno.

Došao je kraj „slobodnim strijelcima“ koji su umislili da su oni službeni stav fratara iz Bosne. Evo, Uprava provincije na čelu s provincijalom fra Jozom Marinčićeme je kazala da nisu i da je dosta!

Ovo je sad stav fratara iz Bosne pročitajte ga!

Ovo je stav fratara iz Bosne, pročitajte ga!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari