Connect with us

Reagiranja

fra Mario Knezović: Kad će dominantni bošnjački političari prestati urušavati i uništavati BiH?

Published

on

fra mario knezović
fra Mario Knezović - foto: Jabuka.tv

Kad će dominantni bošnjački političari prestati urušavati i uništavati BiH? Zar nije uništavanje i najgrublje devastiranje života i suživota imenovanje ministra Selme Cikotića koji se dovodi u izravnu vezu odvođenja u ubojstva Hrvata u Bugojnu?

Je li ta i takva politika, takav pristup poruka drugima ubijajte, kradite, činite bezakonje i možete dogurati daleko? Je li to politika koja misli graditi BiH? Sad je sve razotkriveno, piše  fra Mario Knezović na Facebooku.

Sad je i najnaivnijima jasno da bošnjačkim liderima nije na pameti očuvanje Bosne i Hercegovine.

Oni jasno po svojim dužnosnicima kažu da grade svoj nekakav prostor u kojem se nagrađuju oni koji su okaljali savjest u proteklome ratu u „čišćenju“ prostora od onih koji nisu njihovi.

Ovu Bosnu i Hercegovinu, nakon što ju je nepravedni Dayton uništio do polovice (dodjela polovice RS-u) sad će biti konačno dokrajčena nerazboritom i pogubnom bošnjačkom namjerom.

Bosna i Hercegovina u kojoj se imenuju za ministre osumnjičeni ratni počinioci ne može biti ničija domovina. Tim postupcima ona može biti samo domovina kriminalaca, lopova, prevaranata, nasilnika, osumnjičenih ubojica i korumpiranih političara, komentirao je fra Mario Knezović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari