Pratite nas

Komentar

Fra Mario Knezović: Motivacijski govor, koji to nije, Zorana Milanovića je bio otužan…

Objavljeno

na

Motivacijski govor, koji to nije, Zorana Milanovića je bio otužan, umjetan, tvrdoglav, neuk i nelogičan.

On, okružen partijskim plaćenicima, kaže da će poštivati zakone i Ustav. A nakon toga kaže kako treba kršiti brak kao zajednicu muškarca i žene. To je izrekao u sintagmi “svatko ljubi koga voli”. Pa brak je ušao u Ustav. Kako ćeš poštovati Ustav kad ga već tako kršiš?

Potom kaže da se vjera (čitaj Crkva) neće mješati u odgoj i obitelj. Kaže da je to njihova stvar – građanska. Pa to znači drugima ne damo da se mješaju u odgoj i obitelj, a mi ćemo se mješati.

Treća nebuloza je bila pravo žene da bude gospodarica svoga tijela. Zalaže se za pobačaj. A onda gromoglasan pljesak “crvenih” koji su na životu zato što ih upravo majka rodila a nije, hvala Bogu, pobacila.

Eto, sad znamo, a znali smo i prije, da intelektualne evolucije i životne metamorfoze kod Milanovića i SDP-a nema. To je za njih NORMALNO, komentirao je fra Mario Knezović na facebooku

 

Milanović: Bit ću vrhovni pravobranitelj Hrvatske i njenih građana

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željko Glasnović: Što je komunizam napravio od umova i srca ovoga naroda?

Objavljeno

na

Objavio

Istina koja para Nebo, a ne može probiti uši i doprijeti do umova i srca ove nacije koja uporno bira svoju propast! Što je komunizam napravio od umova i srca ovoga naroda!??

 

Glasnović: Kroz medije jugozomboidi definiraju što su ljudska prava

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Glasnović: Hrvatska u raljama jugozomboida

Objavljeno

na

Objavio

HRVATSKA U RALJAMA JUGOZOMBOIDA, REKTALNIH USPINJAČA I LUZERA

Kad ćemo shvatiti – dokle god smo pod vlašću i vodstvom kadrova čiji je duh i mentalni sklop oblikovao zločinački komunistički sustav, nemoguće je očekivati dobro, pravdu i napredak u nasoj državi!?

Ključna je spoznaja da se globalna borba vodi, ne samo na gospodarskoj, političkoj i kulturnoj razini, nego na duhovnoj metafizičkoj razini, komentirao je Željko Glasnović

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari