Connect with us

Religija i Vjera

Fra Mario Knezović: Ne može se, unatoč opskurnim napisima i prešućivanjima, skriti grad na gori

Objavljeno

-

Foto: ICMM

Svi smo ugodno iznenađeni. Prema analizama u posljednjih deset godina nikad više vjernoga puka nije bilo na Godišnjicu ukazanja u Međugorju.

Silan svijet. Gospa jučer u svojoj poruci reče: „Sotona je jak i svojim prevarama želi odvesti što više srca od mog majčinskoga srca“. U tom smislu je razumjeti one zlonamjerne koji su po nekim portalima i inim medijima željeli zgaditi Međugorje.

Gospodo, hoće li vam više biti jasno slijedeće: Mi koji idemo u Međugorje smo oni koji žele Isus reći kako smo slabi, grešni i trebamo milost Božju!? Dolje ne idu ni izmanipulirani, ni prevareni, ni intereždžije, ni influenceri, ni naivci, ni primitivne neznalice, ni ruralni nazadnjaci itd. U Međugorje idu grešnici i išli su grešnici koji su spoznali ljubav Božju i nanovo počeli živjeti.

Stoga, čude napisi koji su voda na „mlin“ onih koji svakako preziru sve što je vjerničko, crkveno, Božje. Čude i prešućivanja pojedinih portala (od nekih se to ne bi očekivalo) koji se ne usude ni riječi pisati o Međugorju. Čudi, ili pak ne čudi, kako su se poneki digli na zadnje noge kako bi pljucnuli na ono što je sveto među nama.

Grad na gori, svijeća na svijećnjaku, se ne može ne vidjeti bez obzira kolika rušilačka snaga i protivni vjetrovi bili. Više od 50 tisuća vjernika na Godišnjici ne mora biti vijest, ali je činjenica.

Mi grešnici u Međugorju smo molili i za vas grešnike. Među nama je samo jedna razlika: Mi svjesni grijeha, a vi koji toga niste svjesni, komentirao je fra Mario Knezović na facebooku

40. obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari