Fra Mario Knezović: Problem je u nedostatku hrabrosti i prevari birača

9

Što nas vučete za nos? Kao kršćanin sve ljude mogu voljeti. No, kao kršćanin ne mogu podržati one koji nemaju hrabrosti i koji pokleknu pod pritiskom javnosti ili naputcima Bruxellesa.

Nije najveći problem što u vladi nema Hasanbegovića. Problem je u nedostatku hrabrosti i prevari birača.

Ako s Ninom Obuljen nisi htio ići na izbore onda treba bit dosljedan i ne ići s njom ni u vladu. Da. Da. Opet će počet ona priča o stručnoj vladi. Ma dajte molim vas….

facebook komentari

 • Malleus_Haereticorum

  Naravno da je riječ o prijevari. Hrvatski je narod opet prevaren. Ali svaki kršćanin mora znati da Gospodin Bog mrzi prevarante.

 • EMINƎM

  koja je figurativna uloga mosta u cijeloj priči ovoj, to je ta prevara u koju se upetljao plenkovićeva ekipa,
  SDP trlja ruke i čeka,

 • Malleus_Haereticorum

  Prvo moramo priznati da družba Bože Petrova nije ni izravno kriva za ovu prijevaru–kriv je jedino i izključivo Plenković. To govorim na osnovi onoga što sam mogao vidjeti, a što je i kako je bilo na zatvorenim sastancima, to jednostavno ne znam. Pa i u slučaju da su Mostovci prisiljavali Plenkovića na određeni izbor ministara, opet je kriv Plenković. Dakle, nema sumnje tko je kriv. Komunisti trljaju svoje ruke? Vjerojatno. No, trljali su ih i prije, pa su iztrljali svoj poraz. Formalni odlazak Milanovića s čela SDP-a je njihov poraz, u to također nema sumnje. Samo ću napomenuti kao matematičku mogućnost, premda nimalo ne vjerujem u njezino ostvarenje–naime, postoji mogućnost da dovoljno velik broj zastupnika iz HDZ-a jednostavno glasuje protiv Plenkovićeve „vlade“. Ako bi se takvo što dogodilo, pitanje je što bi uslijedilo.

 • Sidland

  Prevara.

 • EMINƎM

  Pakao koji uptavo piziva SDP.
  A to već nije poraz.

 • Malleus_Haereticorum

  Tko priziva i čini Pakao taj je već poražen. U Paklu nema pobjednika.

 • EMINƎM

  Komunizam nije ni blizu svog svršetka. Pametnu dosta.

 • Malleus_Haereticorum

  Početkom devetdesetih godina prošloga stoljeća, kada je SSSR bio u procesu razpadanja, ja sam u razgovorima u družtvu više puta bio rekao da je komunizam doduše krahirao na Iztoku, ali nije na Zapadu. Ovaj „Zapad“ što ga danas vidimo je frankensteinski spoj elemenata kapitalističkog poduzetništva i ideoložkog komunizma. Zaista, za komunističku je ideologiju karakteristično to da uzme neku manjinsku družtvenu skupinu, svojevrstne „proletere“, i onda s pomoću te skupine, odnosno inzistiranja na „pravima“ te skupine terorizira većinu družtva i nameće mu najizopačenije „vrijednosti“ koje ljudski um može zamisliti. Naš taj takozvani Zapad je žabokrečina koja je na svoja sveučilišta, nekada davno dobre i koristne institucije, postavila komunističke zločince, ne u svojstvu ljudi koji mogu negdje nekako biti koristni zbog nekakvog svojeg znanja i stručnosti, nego kao „uzore“ s pomoću kojih će cijelom družtvu nametnuti sve gadosti koje danas gledamo svojim očima i slušamo svojim ušima. U tom smislu si u pravu da komunizam nije gotov. Ali, kraj tim opačinama je ipak blizu. Jednostavno zato što postoji Bog, koji će, u trenutku kojega samo On zna, reći:„Dosta je bilo. Fajrunt. Pakao će se napuniti i prepuniti.“

 • EMINƎM

  Karta više se uvijek traži za dobru predstavu. Prebukiran pakao je k’raj.?