Connect with us

Komentar

Fra Mario Knezović: Severina hvali Freda. Nema dalje!

Objavljeno

on

Konforno se čovjek osjeti kad netko umjesto njega nešto odradi. Tako je, vjerovali ili ne, Severina uradila posao umjesto mene.

Ona je, pazite sad, kao moralna gromada, ikona časti, osoba bez javnih afera, kao žena koja promiče obiteljske vrednote, kao žena koja njeguje bračnu vjernost, kao žena koja ničim ne podsjeća na sponzorušu, kao žena koja ne sablažnjava javnost pornografskim uratcima, kao žena koja zbog uskraćenih ženskih prava nikako da osjeti muško pored sebe, sve rekla što treba reći o Deklaraciji Freda Matića u EU parlamentu.

Kad ti Severina, osoba s gore pobrojanim odlikama, pohvali Deklaraciju onda je dovoljno. Sve je tom Severininom pohvalom rečeno i o tužnom sadržaju Deklaracije i o njezinu promicatelju otužnom Matiću.

NAPOMENA: EU parlament je usvojio deklaraciju u kojoj se, osim prava na svakojaku kontracepciju, pravo na pobačaj – ubojstvo nerođenog djeteta – smatra pravom na zdravstvenu pomoć. Stvarno smo bolesno društvo! Još nisam znao da se ozdravlja dok ubijaš vlastito djete?

Fra Mario Knezović / fb

Marija Selak Raspudić: Matićeva uporedba abortusa s klanjem pileta ili svinjčeta je monstruozna

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari