Connect with us

Komentar

Fra Mario Knezović: Svi se čude i jedni drugima nude

Published

on

Ne vjerujem političkome Sarajevu i bošnjačkim političarima na iskrenosti njihova čuđenja i osudi zato što je Dragan Čović išao u Banja Luku na proslavu RS.

Oni se kao zgražaju što se krši odluka Ustavnoga suda, a sami te odluke krše pri izboru Bošnjaka za hrvatske predstavnike u Domu naroda. Također ne vjerujem da je Milorad Dodig, koji je glavi čovjek u etnički očišćenoj RS, iskren prema Hrvatima i Čoviću. Oprez, molim!

U konačnici ne vjerujem da je i Čović iskreno uživao na toj proslavi, niti da je iskreno slavio dan RS na koju nije ni trebalo ići. U biti sve je to trodimenzijonalna neiskrena farsa, odmjeravanje snaga, dok svi narodi u toj predstavi bivaju sve nemoćniji i bespomoćniji. Svi se svima čude, a svi se svima nude.

Iskrenost, poštenje i pravda dalji su od puta na mjesec. A ako već hoćete iskreno, ne vjerujem ni mnogima na iskrenosti koji po birtijama, anonimnim komentarima i kućama kritiziraju vlast i vođe, a ništa ne čine, pa kad dođu izbori iste biraju. Mi se, kao država BiH, ne mičemo nikud osim u stabilnu, uređenu i dirigiranu propast. Eppur si muove! Samo Bogu vjerujem!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari