Connect with us

Komentar

Fra Mario Knezović: ‘Udbine’ metode nemaju granica

Objavljeno

-

VIC DANA. MLADEŽ HDZ-a PODRŽALA I.K.

Lav Tolstoj je zapisao: “Često čujemo kako mladost kaže: ne želim da živim razumom drugoga, hoću da razmislim sam. A čemu razmišljati o onome što je poznato. Uzmi ono što je gotovo i idi dalje”.

Jako sam nesretan kad bilo tko mladima manipulira i vuče ih za nos. Plenković je za nos povukao izmanipuliranu mladež HDZ-a. Oni kao imaju stav pa podržavaju ratifikaciju IK. Valjalo bi takvim mladima dati na znanje da oni nisu tu da bi imali stav.

Stav će im dati i propisati i čak ih uvjeriti da su sami do njega došli. Užasna je činjenica da divne mlade troše na manipulativan način. Uopće se na te mlade ne ljutim, čak ih i shvaćam, ali ih ne mogu i ne želim gledati kao klimače glavom. Dragome vođi Titu isto je mladost činila i izražavala naručenu podršku. Hoćete i štafetu uskoro ponijeti?

Vjerujem da ta indoktrinirana mladež neće zbrajati kao njihovi mentori koje podržavaju. SUP ili službeno MUP na čelu kojeg je “domoljub” Ivica Božinović poput njamračnijih vremena javljaju da se na prosvjedu okupilo 5.000 prosvjednika.

Organizatori kažu da je bilo oko 50 tisuća. Baš su Plenkovićevi udbaši dobri matematičari! Možda mladež HDZ-a ipak skuži, kad tad, da nedostaje jedna nula. Pa na Trgu u po bijela dana ima 5.000 ljudi kad nisu organizirani nikakvi prosvjedi. Udbine metode nemaju granica.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas