Connect with us

Komentar

Fra Mario Knezović: ‘Za ogavne vođe svijeta rat je reality show’

Objavljeno

-

Upućujem vapaj „ogavnim“ vođama svijeta da zaustave rat (agresiju) Rusije na Ukrajinu. Mučno je vidjeti kako se diplomatski kanalima pozivaju strani državljani da napuste Ukrajinu.

Dakle, svoje se želi spasiti, a druge izložiti pogibelji. Kakva ogavna sebičnost! Zar ne bi trebalo baš sada tu ostati i biti podrška onima koji će vjerojatno doživjeti agresiju?

Licemjerni svijet će na rat gledati kao na još jedan reality show, pa će potom iz toplih fotelja i sigurnih ureda slati isprazne prosvjedne note i pozivati na mir. A onda kad mnogi izginu, ostanu bez doma, oni će ići u stvoreni mir stvarati „svoj“ mir i profiterski kupiti bodove i uzimati visoke plaće. Zar to mi svaki dan ne gledamo u Bosni i Hercegovini!?

Zar nismo to televizijsko praćenje agresije na Hrvatsku i BiH i mi doživjeli? Gadiš mi se svijete koji bez angažmana i ljudske sućuti promatraš spremanje rata i pogibiju nevinih. Neka Putin pošalje sebe i članove svoje obitelji u napada na Ukrajinu. Lako je izmanipuliranu vojsku slati kao topovsko „meso“ u pogibiju za globalne interese, komentirao je fra Mario Knezović na facebooku. Pogledajte i poslušajte video o tome!

Marko Ljubić: Hrvatska između opasnih neprijatelja i još opasnijih saveznika

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari