Pratite nas

Religija i Vjera

Franjevci pokrenuli telefonsku duhovnu pratnju

Objavljeno

na

Franjevci hercegovačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije iz zagrebačke Dubrave pokrenuli su telefonsku duhovnu pratnju.

Svakoga dana od 16 do 18 sati na telefonskim brojevima 097/768 2370 i 097/768 1606 franjevci pružaju duhovni poticaj, savjet, razgovor i utjehu vjernicima u trenutcima kada je onemogućen susret uživo pa je nemoguće slaviti sakrament pomirbe.

To, navode franjevci, ne podrazumijeva sakrament, već isključivo razgovor, a duhovnu pratnju i savjetovanje pružaju i putem e-maila: [email protected]

“Neprilike s virusom i potresom u mnogim ljudima su izazvali osjećaje straha, tjeskobe pa i panike”, ističu i dodaju kako dobivaju mnoge poruke zabrinutih vjernika s kojima žele ostati u kontaktu.

Ovim projektom telefonske duhovne pratnje, ističu, žele se staviti na raspolaganje u teškom stanju i djelovati pozitivno i ohrabrujuće na vjernike.

Poručuju kako je važno biti zajedno u ovim vremenima kako bismo na strahove i tjeskobe odgovorili nadom i zajedništvom te pozivaju sve koji žele da im se jave telefonom i e-mailom. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari