Connect with us

Komentar

Fredova usporedba ginekologa s mesarima odzvanjat će u desetljećima koja nadolaze

Objavljeno

-

“Ne možeš biti mesar ako nisi u stanju priklati pile ili svinjče, ne možeš! Nevjerojatno, ali istinito – to su riječi Freda Matića kojima hrvatsku javnost pokušava pobuniti protiv priziva savjesti hrvatskih liječnika!

Fredova izjava kao klasična Freudovska omaška! Pitanje koje se nameće samo od sebe: je li itko ikada sa strane propagatora abortusa kao nekakvog civilizacijskog dosega tako plastično razotkrio anticivilizacijsku prirodu abortusa kao što je to ovom rečenicom napravio Fred?

Fredova usporedba ginekologa s mesarima odzvanjat će u desetljećima koja nadolaze! A Fred nije jedini koji se ovih dana bacio u jezovite prispodobe.

Tako jedan domaći “mudrac” odvažno poručuje ginekolozima: Ne možeš biti profesionalni vojnik ako nisi spreman ubijati! Nevjerojatan sumrak pameti – uspoređivati liječnika s ratnikom!

Ima toga još, no nisu svi pokušavali biti tako plastično krvavi. Jedan kolega tako reče: Ako nisi spreman voziti nekim cestama – ne možeš biti profesionalni vozač!

Naravno, to je apsolutna besmislica, jer prava paralela u ovom slučaju glasila bi potpuno drugačije: Ne možeš biti profesionalni vozač – ako nisi spreman pregaziti pješaka!… “, komentirao je Ivan Hrstić.

Je li itko slikovitije od Freda priznao narav abortusa?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas