Galerija: Državni tajnik Milas obišao natjecatelje na sportskim terenima

0
Paola Giorgetta

U petak, 21.srpnja 2017., Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske obišao je sportske terene te se susreo sa sudionicima 4. Hrvatskih svjetskih igara.

„Ponosan sam na sve natjecatelje. Zaista ostavljaju srce na terenu. To je taj  hrvatski – pobjednički duh koji nas nikada ne ostavlja i po kojem smo prepoznati u svijetu“ rekao je državni tajnik Milas koji je bodrio  natjecatelje tijekom nogometnih i  malonogometnih utakmica, natjecanja u stolnom tenisu te na golfu – sportskoj disciplini koja je po prvi puta uvedena na ovim Igrama.

Također se susreo s Paolom Giorgettom iz Italije, osvajačicom zlatne medalje u plivanju na Paraolimpijskim igrama održanim 2015. u Los Angelesu (SAD), koja također sudjeluje na 4. Hrvatskim svjetskim igrama.

Tijekom pretposljednjeg dana Hrvatskih svjetskih igara održavaju se završnice sportskih natjecanja. Sutra, u subotu 22.srpnja u 20 sati u klubu Roko ( Jarunska 2)  bit će dodjela medalja za najbolje natjecatelje. To je ujedno i završna večer 4. Hrvatskih svjetskih igara.

Napomena: Sutra, 22. srpnja 2017., s početkom u 20,00 sati u klubu Roko (Jarunska cesta 5.) održat će se dodjela medalja najuspješnijim natjecateljima 4. Hrvatskih svjetskih igara, nakon čega će Igre biti i službeno zatvorene.

 

Podsjećamo da su Hrvatske svjetske igre amaterko sportsko natjecanje Hrvata i njihovih potomaka iz cijelog svijeta. Na ove Igre stigao je najveći broj sudionika do sada – skoro 1200 natjecatelja iz 32 zemlje ( uključujući Republiku Hrvatsku).

facebook komentari