Connect with us

Pregled

Gazda Google obilježava slučaj Roswell: Pomozite ‘malom zelenom’

Objavljeno

-

Na početnoj stranici Google je objavio animaciju u kojoj morate pomoći malom izvanzemaljcu da se nakon rušenja broda vrati kući. Pomažete mu tako da sakupljate različite predmete kako bi brod izgubljenog “malog zelenog” mogao poletjeti i vratiti ga na matični planet.

Google je danas objavom interaktivnog Doodlea odlučio obilježiti 66. obljetnicu slučaja Roswell.

Naime, 8. srpnja 1947. gradić Roswell u SAD-u postao je poprištem pada nepoznatog objekta, nakon čega su krenule glasine o rušenju svemirskog broda i pronalasku leševa “malih zelenih”, a gradić je ušao u legendu moderne ufologije.

Google je 66 godina nakon na početnoj stranici objavio animaciju u kojoj morate pomoći malom izvanzemaljcu da se nakon rušenja broda vrati kući. Pomažete mu tako da sakupljate različite predmete kako bi brod izgubljenog “malog zelenog” mogao poletjeti i vratiti ga na matični planet.

Nakon što to uspijete, Google vas vodi na sve stranice na kojima možete više saznati o ovom kultnom događaju. Doodle još nije dostupan na hrvatskom Googleu, ali ga možete pogledati i odigrati igricu na australskom Googleu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari