Connect with us

Pregled

Generali Rojs i Prkačin u Bujici komentirali stanje u BiH

Objavljeno

on

Generali Rojs i Prkačin u Bujici komentirali stanje u BiH: Obojica su ismijali Komšića i zatražili oštre reakcije službenog Zagreba radi zaštite prava Hrvata!

Generali su u drugom dijelu emisije podržali Penavu i osudili Plenkovićevo nepriznavanje potpisa za referendum koji traži Građanska inicijativa ‘Narod odlučuje’…

Hrvatska, nažalost, nema državnika kao što je bio dr. Tuđman koji i pod cijenu sankcija ne bi dao na Hrvate u BiH – izjavio je u Bujici general Ljubo Ćesić Rojs. Rojs je Željka Komšića nazvao “Jugoslavenčinom”, a general Ante Prkačin bio je jasan: – Najbolje rješenje je treći entitet!

Prkačin je podržao i Penavin skup u Vukovaru: – To nije bilo usmjereno protiv Plenkovića, to je prvenstveno bilo usmjereno protiv Plenkovića!

Rojs je u Bujicu rekao da je potpisao za referendum kojim se traži promjena izbornog sustava: – Ne vjerujem ministru Kuščeviću, samo dragom Bogu vjerujem! 30.000 Hrvata sigurno nije nepismeno!

Prkačin je prozvao Plenkovića: – Postao je nezamislivo bahat, a u životu se nije potukao, to sa potpisima moglo bi ga skupo stajati.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari