Connect with us

GJE JE NESTAO IVICA TOLIĆ? – U EU PARLAMENTU NIJE

Objavljeno

on

Iako Ivica Tolić nije bio jedini branitelj na listama za zastupnike u Europski parlament, uz pomoć medija naklonjenih HDZ-u i nekih braniteljskih udruga (posebice HVIDR-e, Udruge gardijskih birgada i Udruge Specijalne policije  )  bio je dobar izbor i mamac za braniteljsku populaciju koja je glasajući za HDZ-ovu koalicju istoj osigurala pobjedu. Komodor Ivica Tolić svoju promidžbu započinjao je i završavao sa parolom „Glas svih branitelja u Europi“.

ivica tolićIako Ivica Tolić nije bio moj kandidat, jer  sam svoje povjerenje kao dragovoljac Domovinskog rata  dao listi Saveza za Hrvatsku koja je imala 8 branitelja, drago mi je da je Ivica Tolić kao hrvatski branitelj uspio zahvaljujući braniteljskoj populaciji  dobiti 28.162 glasa (7,38%), te je po preferencijalnim glasovima na listi HDZ-ove koalicije 4 po broju glasova.

Upravo ti osvojeni glasovi su glasovi braniteljske populacije i time  obvezujući za HDZ-ovu kolaliciju.

Ne bude li Ivica Tolić kao 4 po broju osvojenih glasova na listi HDZ-ove koalicije zastupnik u EU- biti će to dokaz da ga je HDZ koristio samo za osiguranje izborne pobjede i po kozna koji put izigrao braniteljsku populaciju.

Ne znam gdje je nestao Ivica Tolić, gdje je nestala Hvidr-a, ali znam da HDZ ponovo na žrtvi Vukovara pokušava okupiti braniteljsku populaciju. Ima li smisla glasati za one koji se služe prevarama, uvode ćirilicu, koaliraju sa SDSS-om, a za vrijeme izbora koriste domoljubne parole koje zaboravalju po osvajanju vlasti.

Branitelji nisu populacija s kojom se može manipulirati, sve ima svoj kraj pa i zloupotreba domoljublja za glasove kada su izbori.

 

                                                                                             

Stipe Peran, umirovljeni časnik Specijalne policije  

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari