Connect with us

Politika

Glas: Plenković nesposobnost svoje Vlade prebacuje na oporbu

Objavljeno

on

Stranka Glas ocijenila je u utorak da premijer Andrej Plenković obmanjuje građane “Banije” i Zagreba, jer umjesto da se primi posla oko obnove nakon potresa on sa sjednice Predsjedništva HDZ-a posljedice nesposobnosti i nemara svoje Vlade pokušava prebaciti na oporbu.

“S obzirom na to da nam nije jasno za što je onda odgovorna Vlada, molimo premijera da nam odgovori tko je kriv što je zakon donesen tek šest mjeseci nakon potresa u Zagrebu, a obnova nije započela ni četiri i pol mjeseca od donošenja”, pita Glas u priopćenju.

Osim toga, zbog čega se ne može dovršiti pregled zgrada i početi rušenje na Baniji i zašto Vlada uopće treba zakon da donese odluke kako će se Banija obnavljati, dodaje Glas.

Kažu kako bi bilo korisno da premijer, umjesto da “kao osnovnoškolac izmišlja tko mu je pojeo zadaću”, smisli jednostavan način prijave za obnovu koji ne traži posebne timove za ispunjavanje obrazaca.

“Ni građane Zagreba niti građane Banije ne zanimaju premijerove jadikovke i bezobrazluci, dok oni spavaju u kontejnerima. Zato Plenkoviću, prestanite s obmanama i izgovorima i primite se konačno posla”, poručuje Glas u priopćenju. (Hina)

Sezona lova na HDZ-ovce

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari