Connect with us

Komentar

Glasnović: Izgleda da HOS opet stvara nelagodu ali samo ‘odabranima i privilegiranima’

Objavljeno

-

Čestitke svim vojnicima, časnicima i dočasnicima Hrvatske vojske na Danu pobjede i Domovinske zahvalnosti te Danu hrvatskih branitelja.
Izgleda da HOS opet stvara nelagodu.
Ali samo “odabranima i privilegiranima”.

HOS je stvarao nelagodu 1991. god. četnicima. HOS stvara nelagodu 2023. god. i mentalnim jugoslavenima! HOS će i u budućnosti stvarati nelagodu jugozomboidima, udbaško-komunističkim kalifima, kadrovima jednopartijskog sustava i mrziteljima svega hrvatskog. Dijagnoza je uvijek ista: nema izliječenih, samo nepregledanih!

Zastrašujuće je da su hrvatski branitelji, pripadnici HOS-a, iako pozvani, blokirani da uđu na proslavu oslobođenja hrvatske države od velikosrpskog imperijalizma. Ti branitelji su branili Domovinu, ginuli, mučeni su u logorima, neki su čak počinili samoubojstvo zbog PTSP-a, dok ovi karakteri koje smo danas gledali, sjede u prvim klupama u Kninu i uživaju u svim blagodatima današnje Hrvatske, izborene njihovom krvlju. Ti kadrovi nikada nisu prihvatili hrvatsku državu te je ni danas ne prihvaćaju. Sve je to kameleonska predstava članova jednopartijskog sustava. Kad je počeo rat, oni su sjedili na ogradama i pratili razvoj situacije, a danas iza te iste ograde drže hrvatske branitelje kao opasne zvijeri koje žele pokvariti njihovu “privatnu proslavu”.

Zahvaljujući našoj inerciji, ravnodušnosti i apatiji, žrtve velikosrpskog imperijalizma umiru po drugi put, i to se zove smrt zaborava! Kako lako zaboravljamo tu silnu muku u kojoj je naša država rođena. Svaki pokušaj neojugoslavena i đaka kumrovečke škole da pišu hrvatsku povijest je ravan moralnom zločinu.

Dok na današnji dan u hrvatskom kraljevskom gradu za govornicom pričaju herojske oslobodilačke priče i veličaju hrvatske branitelje a preko godine protiv njih vode medijsku i političku propagandu i progon normalno im je da se gotovo 30 godina nakon briljantne vojno-redarstvene operacije “Oluja” nitko nije ispričao za velikosrpsku agresiju nad hrvatskim stanovništvom, isto kao što im je normalno da ne traže od velikosrpskog agresora da nam kaže gdje su kosti naših nestalih i ubijenih, da ne traže da nam isplate ratnu odštetu, da ne osude i ne procesuiraju srpske ratne zločince koji i dan danas uživaju u svim blagodatima života NA SLOBODI, normalno im je da naše silovane žene i danas susreću svoje silovatelje koji im se smiju u lice, a za nagradu su zaposleni u visokim institucijama RH, normalno im je da lustracija još uvijek nije provedena, normalno im je da isplaćuju partizanske mirovine, da nam branitelji svakodnevno izvršavaju samoubojstva, da omogućuju jugozomboidima, partizanima, četnicima i Srbima koji su se borili protiv hrvatske države svakodnevna likovanja, prozivanja, omalovažavanja i ponižavanja hrvatske države, hrvatskog naroda i svih naših žrtava, normalno im je da i oni, samoprozvani “Veliki Hrvati”, rade isto to skupa s njima, normalno im je pervertiranje povijesti i amnestiranje zločinaca iz Domovinskog rata, normalno je i pomaganje agresoru da što prije uđe u EU bez ikakvih postavljenih uvjeta, normalno im je i koaliranje sa Samostalnom demokratskom srpskom strankom koju su osnovali članovi SDS-a (od kojih su neki osuđeni ratni zločinci) 1997. godine na tada još okupiranom području.

Normalno im je predavanje svojih vlastitih nevinih generala Haaškom sudu, izjednačavanje žrtve i agresora, suspendiranje i dijeljenje otkaza bilo kome tko se usudi istraživati i kopati po Ovčari i drugim stratištima, otkrivati ratne zločine počinjene nad našim narodom, iznositi dokaze, prokazivati argumentirano i dokumentirano srpske agresore i ubojice, otkrivati jame, normalno je zabranjivanje dolaska postrojbi HOS-a na 28. obljetnicu VRO Oluje, normalno je privoditi ljude zbog uzvika ZDS pod kojim smo se borili u Domovinskom ratu – sve što je hrvatsko, njima – normalno, smeta!

Na političku scenu vratili su se oni koji mrze samu pomisao na neovisnu hrvatsku državu. Istinu nam opet tumače bivši i novi agitpropovci. Tko god ima hrabrost danas svjedočiti istinu bit će ubrzo šikaniran i ušutkan u medijskom prostoru. Oni toliko patološki mrze državu u kojoj žive da je na ovakav način svakodnevno sustavno uništavaju i rugaju se s njenim žrtvama koje su temelj hrvatske samostalnosti, u čiju su zemlju ugrađene kosti moje braće sestara – suboraca koji vape za istinom i pravdom. Nikad je ustvari nisu ni voljeli, slično kao i na Golgoti kad je razularena svjetina vikala: “Raspni ga, raspni!” – a zločincu Barabi poklonila slobodu, tako bi i oni danas, da mogu opet birati, izabrali Krvavog Bravara, a razapeli istinu i čast.

U vojničkom žargonu zaključujem s Orwellovim citatom koji precizno opisuje današnje stanje: “Dok su nekada svi bitniji vojskovođe bili na bojnim poljima izravno među svojom vojskom i borili se rame uz rame, danas više nije takav slučaj. Dapače, najveći ratni huškači i spletkaroši često nisu ni osjetili rata već iz svojih udobnih fotelja upravljaju sudbinama svojih stanovnika i pregovaraju s neprijateljem iza zatvorenih vrata”, komentirao je Željko Glasnović na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas