Pratite nas

Komentar

Glasnović: Kronologija horora u obliku terora kojega mainstream medije kamufliraju kao ‘pojedinačni slučaj’!

Objavljeno

na

Kronologija horora u obliku terora kojega mainstream medije kamufliraju kao „pojedinačni slučaj“ !

Uzeo sam si nešto vremena i googlao sam unazad samo dvije godine s fokusom na 2017 godinu “vlak/train/Zug“ , “prekršitelj/offender/Täter“ i “gurnuo/push/geschubst“.

Razlog je bio „taktika pojedinačnih slučajeva” s kojim je diskurs mainstream medija ponovo započeo da nacionalnost i porijeklo kulturnog prostora sa svim tim grohotima nema veze. Ustanovio sam da počinitelji gotovo svi već imaju dosje i dobro su poznati policiji. Svi imaju migracijsku pozadinu i dozvolu boravka u Europi !

Posljedice tih grohota za počinitelje/migrante su gotovo uvijek minorne pa čak i vic dok za žrtve i njihove obitelji čisti užas i horor!

Ovim putem poslat ću također apel javnim mainstream medijima, NGO-udrugama, lijevom i desnom krilu UDBE te jugozomboidima: Tko činjenice ne podnosi a istinu deklarira kao tabu tema trebao bi se sam pitati što s njim nije uredu.

Mislite se prikloniti i postati dio nove elitne rase u obliku klase… ne zaboravite jednu bitnu povijesnu činjenicu: Svaka revolucija nakon revoluciji pojede kao prvo svoje najbolje i najvjernije sinove! Ne zaboravite da je vaš voljeni dragi drug Tito goli otok otvorio isključivo za svoje naj uspješnije drugove.

Na golom otoku su do jučer vjerne drugove dočekali Ustaški zarobljenici koji su imali samo jedan zadatak i naređenje – bivše drugove partizana svako dnevno batinati. Za to su čak dobivali sinekure! Vratimo se opet temi koju stvaraju određene svjetske elite kojima se drugovi i drugarice žele prikloniti!

Kronološki teror samo u njemačkoj iz 2017 godine tako zvanih “pojedinačnih slučajeva“. Biti čete šokirani podatcima do kojih sam ja došao tijekom mog kratkog istraživanja!

Berlin siječanj 2017:
Skupina tinejdžera napala je dvojicu muškaraca tijekom noći u subotu na stanici “Kottbusser Tor” u Kreuzbergu i gurnula jednog od njih na pruge. 26-godišnjak se uspio izvući prije nego sto je vlak ušao u stanicu priopćila je policija. Mladi migranti su pobjegli podzemnom željeznicom. Obadvije žrtve odvedene su u bolnicu na medicinsko liječenje. Svi počinitelji su identificirani – njih šest iz Sirije, jedan iz Libije.
Link: https://www.ostsee-zeitung.de/…/Neue-Faelle-von-Gewalt-in-B…

Hamburg St.Pauli siječanj 2017
Šesnaestogodišnjak, koji je vjerojatno pobjegao iz Maroka krajem prošle godine, opljačkao je ženu (34) u noći na srijedu. Zatim ju je gurnuo u na tračnice vlaka. Već je bio na policiji zbog napada i zbog kršenja Zakona o azilu. Srećom, žena je bila samo lakše ozlijeđena!
Link: https://www.lvz.de/…/S-Bahn-Schubser-wegen-Totschlags-vor-G…

Dresden ožujak 2017
Dvojica poznatih tražitelja azila iz Maroka i Libije gurnuli su njemačkog oca na tračnice uz to ga jedan napadač trajno sprječavao s fizičkim napadima da izađe iz dubine gdje se nalaze tračnice. Tijekom fizičkih napada S-Bahn/Vlak je ulazio na područje stanice a vozač je na svu sreću na vrijeme uočio situaciju. Brzo je reagirao i pokrenuo hitno kočenje. Vlak se zaustavio samo nekoliko metara pred napadnutom osobom. Dvojica napadača su tada pobjegla. Identificirani su putem video nazora i svjedoka.
Link: https://www.mimikama.at/…/mann-vor-zug-geschubst-die-bunde…/

München, travanj 2017
Već zabilježena 38-godišnja žena Csilla H. upitala je svoju žrtvu (59-godišnjeg ekonomskog savjetnik Werner M.) na ne razumljivom jeziku prije nego što ga je gurnula u dubinu na tračnice vlaka, samo čudom je uspio vozač podzemne željeznice zakočiti i zaustaviti vlak 3 metra od žrtve!
Link: https://www.bild.de/…/kranke-frau-schubst-mann-vor-ubahn-pr…

Köln, srpanj 2017
Policijsko poznati “26-godišnjak bez prebivališta” kako mainstream medije pišu, jer im naređeno da ne smiju pisati o pripadnost etnije, gurnuo je 18-godišnju turistkinju na dolazeću podzemnu željeznicu, žrtva je lakše ozlijeđena! Već nekoliko puta prošle godine je “26-godišnjak bez prebivališta” bio uhićen jer je masovno maltretirao i tukao žene također ih seksualno zlostavljao!
Link: https://rp-online.de/…/obdachloser-soll-immer-wieder-frauen…

Gerlingen, listopad 2017
21-godišnji Alžirac pobjegao je u Njemačku 2014. godine. U prošlosti je zbog fizičkih napada i drugih delikta na sudu. Sa svojom prijateljicom tukao je i udario nogom mladog nepomičnog dečka iz Gerlingena kraj Stuttgarta da bi ga potom gurnuo u kolosijek željeznice, žrtva je teško ozlijeđena!
Link: https://www.leonberger-kreiszeitung.de/inhalt.gerlingen-opf…

 

Čin Eritrejca koji je majku i dijete gurnuo pod vlak šokirao Njemačku

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Milijan Brkić: Tko će presuditi gdje je granica između umjetničke slobode izražavanja i govora mržnje?

Objavljeno

na

Objavio

[ TKO ĆE PRESUDITI GDJE JE GRANICA IZMEĐU UMJETNIČKE SLOBODE IZRAŽAVANJA I GOVORA MRŽNJE; NAUČIMO SVI BITI TOLERANTNIJI ]

Vrijeme je karnevala ili poklada, maškara, vrijeme kada se ljudi maškaraju i u skladu s tradicijom i običajima žele ukazati na neke aktualne pojave u društvu, koje su često puta upućene i nama političarima. Te su poruke GLAS NARODA, koje kroz maškaranje, humor, ali i satiru, trebamo prepoznati.

Pamtimo karnevale na kojima su spaljene lutke s likovima predsjednika i premijera, političara, biskupa i uz odaslane poruke naroda, svi bismo se trebali zapitati i zamisliti jesmo li bili u stanju tijekom godine slušati što nam narod poručuje. Ili se dižemo na zadnje noge kada na nekom karnevalu maškare spale lik i djelo nekog političara.

Želim naglasiti da je za najoštriju osudu svaki čin širenja govora mržnje i netolerancije prema bilo kome u našoj Hrvatskoj.

Ali isto tako, postavlja se pitanje gdje je granica i KADA JE TO UMJETNIČKA SLOBODA i sloboda izražavanja, kao što je to za glasnu manjinu bio slučaj u Rijeci s izloženom zastavom bivše države, zločinačkom crvenom zvijezdom pod kojom su se dogodili brutalni ratni zločini, a kada je to govor mržnje u slučaju paljenja lutke gay para s bebom na karnevalu u Imotskom, kao što to danas pišu brojni napisi.

Kao slobodno i demokratsko društvo svi bismo zajedno trebali raditi na tome KAKO BITI TOLERANTNIJI, i ne reagirati samo kada stvari shvaćamo osobno.

Budimo iskreni prema sebi, i odgovorni prema onima koji su nas birali. Poruke s karnevala su glas naroda upućene nama političarima zbog njihova nezadovoljstva, i našeg nečinjenja i ignoriranja.

Hrvatski branitelji borili su se za demokraciju i slobodu govora. Svatko od nas ima pravo na svoje mišljenje, stav i jasno sam izrekao svoj stav protiv udomljavanja djece od strane istospolnih parova, ali isto tako sam za to da ne odričemo pravo drugima i drugačijima na njihov stav i mišljenje bez obzira slažemo li se s time ili ne.

Učinimo sve da naša djeca i buduće generacije žive i rastu u BOLJEM I TOLERANTNIJEM DRUŠTVU ne odričući se svog identiteta, svjetonazora, svoje tradicije i povijesti našeg naroda!

 

Herman Vukušić: Ono što smiju ljevičari kroz umjetnost, ne smije narod kroz satiru

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Nenad Stazić: Meni je draže gorjeti na lomači s Antom Tomićem nego živjeti s takvim ljudima

Objavljeno

na

Objavio

Nedjeljni karneval u Imotskom obilježen je spaljivanjem lutaka koje predstavljaju istospolni par koji drži “dijete”. Na lice “djeteta” zalijepljena je fotografija SDP-ova saborskog zastupnika Nenada Stazića, koji je za dnevnik.hr komentirao taj događaj.

“Stvarno mi se više vrti od ove kulture smrti, a budući da to moje tilo mori, neka ove godine nakaradna obitelj s djetetom Nenadom Stazićem gori”, rečeno je prije potpaljivanja lutki što su iz prvih redova gledala i djeca.

”Jutros sam otišao u apoteku kupiti kremu protiv opekotina, pa si sad to terapiram malo”, ironično je u razgovoru za dnevnik.hr komentirao Nenad Stazić. Dodao je da mu služi na čast što su ga spalili, kako kaže, takvi primitivci.

”Prije godinu ili dvije spalili su i Antu Tomića. Meni je draže gorjeti na lomači s Antom Tomićem nego živjeti s takvim ljudima”, rekao je Stazić. Kaže da prvo spaljuju lutke, a onda ljude. ”Tako su spalili Giordana Bruna, a njegova inkvizitora Roberta Bellarmina proglasili svecem. To je društvo u kojem mi živimo”, rekao je.

”To su primitivci i katolička Crkva koji idu ruku pod ruku”, zaključio je SDP-ov saborski zastupnik.

foto HINA/ Boško Ćosić

Herman Vukušić: Ono što smiju ljevičari kroz umjetnost, ne smije narod kroz satiru

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati