Pratite nas

Komentar

Glasnović: Kronologija horora u obliku terora kojega mainstream medije kamufliraju kao ‘pojedinačni slučaj’!

Objavljeno

na

Kronologija horora u obliku terora kojega mainstream medije kamufliraju kao „pojedinačni slučaj“ !

Uzeo sam si nešto vremena i googlao sam unazad samo dvije godine s fokusom na 2017 godinu “vlak/train/Zug“ , “prekršitelj/offender/Täter“ i “gurnuo/push/geschubst“.

Razlog je bio „taktika pojedinačnih slučajeva” s kojim je diskurs mainstream medija ponovo započeo da nacionalnost i porijeklo kulturnog prostora sa svim tim grohotima nema veze. Ustanovio sam da počinitelji gotovo svi već imaju dosje i dobro su poznati policiji. Svi imaju migracijsku pozadinu i dozvolu boravka u Europi !

Posljedice tih grohota za počinitelje/migrante su gotovo uvijek minorne pa čak i vic dok za žrtve i njihove obitelji čisti užas i horor!

Ovim putem poslat ću također apel javnim mainstream medijima, NGO-udrugama, lijevom i desnom krilu UDBE te jugozomboidima: Tko činjenice ne podnosi a istinu deklarira kao tabu tema trebao bi se sam pitati što s njim nije uredu.

Mislite se prikloniti i postati dio nove elitne rase u obliku klase… ne zaboravite jednu bitnu povijesnu činjenicu: Svaka revolucija nakon revoluciji pojede kao prvo svoje najbolje i najvjernije sinove! Ne zaboravite da je vaš voljeni dragi drug Tito goli otok otvorio isključivo za svoje naj uspješnije drugove.

Na golom otoku su do jučer vjerne drugove dočekali Ustaški zarobljenici koji su imali samo jedan zadatak i naređenje – bivše drugove partizana svako dnevno batinati. Za to su čak dobivali sinekure! Vratimo se opet temi koju stvaraju određene svjetske elite kojima se drugovi i drugarice žele prikloniti!

Kronološki teror samo u njemačkoj iz 2017 godine tako zvanih “pojedinačnih slučajeva“. Biti čete šokirani podatcima do kojih sam ja došao tijekom mog kratkog istraživanja!

Berlin siječanj 2017:
Skupina tinejdžera napala je dvojicu muškaraca tijekom noći u subotu na stanici “Kottbusser Tor” u Kreuzbergu i gurnula jednog od njih na pruge. 26-godišnjak se uspio izvući prije nego sto je vlak ušao u stanicu priopćila je policija. Mladi migranti su pobjegli podzemnom željeznicom. Obadvije žrtve odvedene su u bolnicu na medicinsko liječenje. Svi počinitelji su identificirani – njih šest iz Sirije, jedan iz Libije.
Link: https://www.ostsee-zeitung.de/…/Neue-Faelle-von-Gewalt-in-B…

Hamburg St.Pauli siječanj 2017
Šesnaestogodišnjak, koji je vjerojatno pobjegao iz Maroka krajem prošle godine, opljačkao je ženu (34) u noći na srijedu. Zatim ju je gurnuo u na tračnice vlaka. Već je bio na policiji zbog napada i zbog kršenja Zakona o azilu. Srećom, žena je bila samo lakše ozlijeđena!
Link: https://www.lvz.de/…/S-Bahn-Schubser-wegen-Totschlags-vor-G…

Dresden ožujak 2017
Dvojica poznatih tražitelja azila iz Maroka i Libije gurnuli su njemačkog oca na tračnice uz to ga jedan napadač trajno sprječavao s fizičkim napadima da izađe iz dubine gdje se nalaze tračnice. Tijekom fizičkih napada S-Bahn/Vlak je ulazio na područje stanice a vozač je na svu sreću na vrijeme uočio situaciju. Brzo je reagirao i pokrenuo hitno kočenje. Vlak se zaustavio samo nekoliko metara pred napadnutom osobom. Dvojica napadača su tada pobjegla. Identificirani su putem video nazora i svjedoka.
Link: https://www.mimikama.at/…/mann-vor-zug-geschubst-die-bunde…/

München, travanj 2017
Već zabilježena 38-godišnja žena Csilla H. upitala je svoju žrtvu (59-godišnjeg ekonomskog savjetnik Werner M.) na ne razumljivom jeziku prije nego što ga je gurnula u dubinu na tračnice vlaka, samo čudom je uspio vozač podzemne željeznice zakočiti i zaustaviti vlak 3 metra od žrtve!
Link: https://www.bild.de/…/kranke-frau-schubst-mann-vor-ubahn-pr…

Köln, srpanj 2017
Policijsko poznati “26-godišnjak bez prebivališta” kako mainstream medije pišu, jer im naređeno da ne smiju pisati o pripadnost etnije, gurnuo je 18-godišnju turistkinju na dolazeću podzemnu željeznicu, žrtva je lakše ozlijeđena! Već nekoliko puta prošle godine je “26-godišnjak bez prebivališta” bio uhićen jer je masovno maltretirao i tukao žene također ih seksualno zlostavljao!
Link: https://rp-online.de/…/obdachloser-soll-immer-wieder-frauen…

Gerlingen, listopad 2017
21-godišnji Alžirac pobjegao je u Njemačku 2014. godine. U prošlosti je zbog fizičkih napada i drugih delikta na sudu. Sa svojom prijateljicom tukao je i udario nogom mladog nepomičnog dečka iz Gerlingena kraj Stuttgarta da bi ga potom gurnuo u kolosijek željeznice, žrtva je teško ozlijeđena!
Link: https://www.leonberger-kreiszeitung.de/inhalt.gerlingen-opf…

 

Čin Eritrejca koji je majku i dijete gurnuo pod vlak šokirao Njemačku

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Važno je zvati se Mate, ali za boks i pjesmu – ne za komunikacijske znanosti

Objavljeno

na

Objavio

Kada javno imenovani komunikacijski stručnjak pretendenta na Pantovčak odrađuje „prljavi“ dio kampanje i na svom Facebook profilu objavljuje kako „medijima ne treba vjerovati“ postaje jasno da u stožeru Miroslava Škore nisu posložene sve kockice. Mate Mijić, čini se, gubi kompas. Javno proziva HDZ za otkazivanje Škorinih koncerata, pa čak i za onaj u Donjem Miholjcu gdje je na vlasti nezavisni gradonačelnik.

S obzirom na Mijićevo dosadašnje političko iskustvo trebao bi znati odakle pušu vjetrovi u Miholjcu, pa otkazivanje koncerta ostaviti adresirano na samom gradonačelniku jer opcija kojoj je gradonačelnik sklon ne podržava udruživanje Mosta i Suverenista sa Škorom. Da je zbog HDZ-a želio otkazati koncert, učinio bi to ranije.

Piše: Ante Rašić

S druge strane, s obzirom na Mijićevo komunikacijsko iskustvo trebao bi znati da mu upravo novinari mogu biti najveći saveznici pa nije baš najpametniji potez – prozivati ih na društvenim mrežama.

Iako je Škoro oko sebe okupio ekipu s bogatim iskustvom, čini se da mu upravo najvažniji suradnici Radeljić i Mijić postaju sve veći teret.

Radeljićev pokušaj prokazivanja predsjednice Grabar-Kitarović mailovima o kojima tobože ne želi govoriti, a pritom puštajući u javni prostor upravo one teze kojima se približava biračkom tijelu Suverenista nisu baš pale na plodno tlo. Mijićev verbalno agresivni pristup prema svima koji na glas ne skandiraju Škoro Predsjednik u objavama i komentarima na vlastitom profilu na društvenim mrežama podsjeća na Mostov komunikacijski profil.

Čini se da Škorin stožer ima dvije tračnice koji ne djeluju baš previše koordinirano, pa će teško njegov vlak tako stići do cilja.

Poznati američki komunikolog Richard L. Lanigan kao osnovnu postavku političke komunikacije zasniva na psihosocijološkoj studiji ciljane skupine kojoj se obraćate.

Izgleda da PR ekipa potencijalnog predsjedničkog kandidata Miroslava Škore uopće ne zna kome se obraćaju, koje je to biračko tijelo.

Njihovo uho, očito ne čuje što to biračko tijelo želi čuti od njih, odnosno njihove poruke nisu dovoljno jasne i artikulirane. Nepostojanje dosljednosti u izjavama njihovog klijenta posljedica je nepoznavanja razmišljanja i poimanja politike biračkog korpusa, te dovodi do lutanja u odabiru ciljane skupine. Tako su sretno naciljali velike podupiratelje Stipu Mesića, Ivu Josipovića i Antu Nobila.

Sve ovo doima se kao odabir sjedanja na jednu od tri stolice koja nije dovoljno čvrsta da se ne bi urušio čitav projekt. Sjedio na tri stolice nije nitko, pa neće ni Miro Škoro, bez obzira koliko mu bilo koji Mate pomogao.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Gospodarstvo

Što nisu pokupovali profiteri iz moćnih zemalja EU i svijeta, kupovat će ‘braća Srbi’

Objavljeno

na

Objavio

Kad znamo da su nam manje-više sve banke u stranom vlasništvu, da smo strancima prodali Inu, Plivu, telekomunikacije i druge velike tvrtke, jako je ohrabrujuće čitati naslove – “Srpski kralj papira je misteriozni kupac Kraševih dionica koji kvari planove braći Pivac?” ili “Jedan od najbogatijih Srba zainteresiran za ulaganja u Hrvatskoj.”

I tako, što nisu pokupovali profiteri iz moćnih zemalja EU i svijeta, kupovat će braća Srbi. Usporedo s nestajanjem hrvatskog naroda, tome narodu otimaju se nacionalna bogatstva. Godine 2100., kako predviđa Eurostat, bit će nas upola manje, 2,3 milijuna, a imat ćemo 72,3 posto staraca.

I tko zna hoće li još išta strateški važno biti u hrvatskom vlasništvu, pogotovo ponovi li se negdje Agrokor. Možda ćemo piti vodu kako nam stranac bude otvarao ili zatvarao slavinu, možda će nam stranac naplaćivati kilovate struje, možda će na Jadranu, gdje se već u nekim hotelima govori samo stranim jezicima, hrvatskoga posve nestati.

Možda će nam, za utjehu, ostati uspjesi nogometne reprezentacije, u kojoj će, istina, većinu činiti igrači koje su također pokupovali stranci.

I koji će na početku utakmice skupa s navijačima pjevati himnu “Lijepa naša rasprodana”, komentirao je Milan Ivkošić/vecernji.hr.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari