Connect with us

Komentar

Glasnović: Pripadnicima Jugoslavenske udružene ljevice (JUL) smeta molitva na Trgu Bana Jelačića

Objavljeno

-

Pripadnicima Jugoslavenske udružene ljevice (JUL) smeta molitva na Trgu Bana Jelačića. Dok “kompetentna” Saša Broz blebeta o resetiranju mozgova, zaboravlja da je njezin djed Krvavi Bravar bio pripadnik najkrvavije sekte u povijesti.

Zaboravlja mantre kao “Uz Tita i Staljina, dva junačka sina nas neće ni pakao smest, ‘ko drukčije kaže, taj kleveće i laže i osjetit našu će pest!” te sletove sličnima onim u današnjoj Sjevernoj Koreji i štafete koje su veličale pseudobožanstvo Druga Tita.

Današnji mentalni profil jugoboljševika oblikovan je u propalom sustavu gdje je glavno geslo bilo “Malo radi, puno kradi” Posljedice te ideološke lobotomije su vidljive i danas. Nakon ulaska tifusara u Zagreb ’45 godine uništena je gradska inteligencija i došlo je do antropološke katastrofe. Cinkarenje je postalo standardno pokazivanje lojalnosti jednopartijskom režimu, razvijena je kultura laži i obmane. Lažne akademske titule mogle su se naručiti iz Banja Luke ili na janjetini.

Što danas školska djeca u Hrvatskoj znaju o fizičaru svjetskog glasa Danijelu Uvanoviću? Ubijen po zapovijedi djeda Saše Broz 1947. godine. Jugogmazovi koji se protive molitvi nisu samo zlobni nego su i povijesno i politički nepismeni. Njihova mržnja ne prihvaća činjenice.

Je li Matić Fred ikada položio vijence u centru Vukovara gdje je u travnju ’45 godine ubijeno oko 200 najistaknutijih hrvatskih građana? Izaziva li mu to jezu? Najveći nazadnjaci i neznalice su oni jugomutanti koji su bacili RH na gudure Balkana. Oni ne prihvaćaju činjenicu da je najveća znanstvena otkrića na Zapadu razvilo svećenstvo i laici katoličke Crkve. Najstarija sveučilišta kao što su Oxford i Pariz preuzeti su iz crkvenih škola.

Također, najkvalitetnije bolnice u Sjevernoj Americi su ustanovili katolički laici. Tsuće katoličkih laika i na stotine svećenika znanstvenika dali su doprinos znanosti od genetike do elektromagnetizma npr. Louis Pasteur je pionir na polju vakcinacije. On je molio krunicu. Blaise Pascal i Max Planck – istaknuti fizičari – vjernici i molitelji. Faust Vrančić biskup i Ruđer Bošković svećenik. Prvi teoretičar Velikog Praska (Big Bang) je belgijski svećenik isusovac Georges Lemaitre.

Taoce svoje prošlosti i nepismene krkane poput Freda Matića to ne zanima. Serijskom aborcionistu jezu ne izazivaju na stotine ubijene djece pobačajem za koji se glasno bori ali mu jezu izaziva molitva. Kako je moja baka znala govoriti: “U takvima se poprijeko zaglavilo stotinu demona i ne mogu izaći.”

Jedna latinska izreka kaže: “Monstrum in fronte, monstrum in animo” – čudovište u pojavi i nastupu, čudovište u duši. Svaki normalni čovjek kad ih pogleda vidi da njihovo lice prosi desni direkt jer se po tko zna koji put pokazuje istinitom misao Charlesa Baudelairea koja savršeno opisuje Predraga F. Matića i njegove drugove – “Nema strašnije opačine nego činiti zlo iz gluposti.”

Željko Glasnović

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas