Pratite nas

Politika

Glasnović: U Hrvatskoj nema katarze jer su tu ljudi cijepljeni protiv istine (VIDEO)

Objavljeno

na

Hrvatski sabor nastavlja skupnu sjednicu na kojoj se glasovalo o Državnom proračunu za iduću godinu te o više zakona, među njima i o novom zakonu o udomiteljstvu koji izaziva nesuglasice između HDZ-a i HNS-a.

Državni proračun za 2019. godinu izglasovan je sa 79 glasova za, jednim suzdržanim i 45 protiv.

Većinom glasova je usvojen i rebalans proračuna za 2018. te prihvaćene projekcije za 2019. i 2020. godinu. Za rebalans proračuna izjasnilo se 78 zastupnika, jedan je bio suzdržan, a 45 ih je bilo protiv.

Po prijedlogu izmjena državnog proračuna ukupni će prihodi biti povećani za 144 milijuna kuna u odnosu na originalno planirane, te će iznositi 129,2 milijarde kuna.

Prije glasovanja o današnjim točkama, klubovi zastupnika iznijeli su svoja stajališta.

Ne može Božić bez Grincha, evo Grincha za neke glave, rekao je Željko Glasnović, aludirajući na sebe.

Danas u 19 sati Ante Nobilo, lumen legalnog sustava, Justin Bieber, predstavlja knjigu o ubašima Perkoviću i Mustaču. On je bio glavni tužitelj kada je otac Tomislava Sunića dobio četiri godine zatvora za čitanje novina. Pitajte ga hoće li biti govora o ubojstvu Hrvata u Njemačkoj? Ima ih 40-50″, istaknuo je Željko Glasnović.

Ako je 800 udbaša ušlo u sustav, kako to nije riješeno? Ako Glasnović ima te podatke, koji nema sigurnosni sustav i milijune kuna na raspolaganju, kako oni to nisu riješili? Zato što su i sami proizašli iz tih kadrova.

 

General Glasnović u Bujici: Hrvatske diplomate ucjenjuju dosjeima iz Beograda!

 

 

 

Željko Glasnović: Istina boli! Prepoznali se mnogi (VIDEO)

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Politika

Karlo Ressler: Pobjeđujemo! Sigurni smo da ćemo ostvariti zacrtani cilj

Objavljeno

na

Objavio

Nositelj HDZ-ove liste za izbore za Europski parlament Karlo Ressler rekao je u nedjelju, nakon objave rezultata prvih izlaznih anketa, kako očekuje da će njegova stranka do kraja večeri ostvariti zacrtani cilj – pet mandata u Europskom parlamentu.

“Pratimo prve rezultate koje će nam dolaziti, ali i prve prave rezultate, a ne izlazne ankete jer su one i ranije bile dosta nenaklonjene HDZ-u. Uvjeren sam da ćemo do kraja večeri uspjeti ostvariti ono što smo si zacrtali kao cilj – da HDZ u Europskom parlamentu ima pet zastupnika”, rekao je Ressler komentirajući prve izlazne ankete po kojima HDZ osvaja četiri mandata.

Dodao je kako se radi o prvim izlaznim anketama, a prve rezultate očekuju oko 23 sata.

Istaknuo je kako su vodili pozitivnu kampanju, a odjeci s terena su, kako je rekao, dosta pozitivni za provedenu kampanju u proteklih 30 dana, ali isto tako i za današnji dan.

Osvajanje pet mandata očekuje i Tomislav Sokol, treći na listi za Europski parlament. “Vjerujem da će službeni rezultati biti na kraju takvi da ćemo osvojiti pet mandata”, kazao je.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Politika

Prve izlazne ankete za Europski parlament

Objavljeno

na

Objavio

U nedjelju u 7 sati ujutro otvorena su birališta u Hrvatskoj za izbore za Europski parlament na kojima više od 3, 8 milijuna građana bira 12 hrvatskih zastupnika koji će ih idućih pet godina zastupati u tom parlamentu.

Prema prvim izlaznim anketama, koje su objavile nacionalne televizije, ovo su rezultati:

HDZ 23,43% (4)

SDP 18,38% (3)

Mislav Kolakušić 8,20% (1)

Suverenisti 6,43% (1)

Živi zid 6,25% (1)

Amsterdamska 5,59% (1)

Neovisni za Hrvatski 5,09% (1)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari