Connect with us

Politika

Glasnović: U svima njima čuči mali Staljin! (VIDEO)

Objavljeno

-

Saborski zastupnici radni tjedan, posljednji prije uskrsne stanke, raspravljat će o planu usklađivanja hrvatskog zakonodavstva s pravnom stečevinom EU-a te izmjenama zakona iz resora obrane. No današnji rad počeo je tradicionalno zahtjevima za stanku.

“Gdje su strateške investicije? Još nismo naučili temelje upravljanja jednim državnim sustavom. Samo je 5 posto zemljišta sređeno. Ako se zakoni mijenjaju skoro svake godine, ako nemamo antikorupcijske zakone, tko će investirati u Hrvatsku?”, upozorio je neovisni saborski zastupnik Željko Glasnović, iz Kluba nezavisnih Za Hrvatsku, u Hrvatskom saboru.

“Potrebno je ubrzavanje pravne procedure. Svaki tjedan gledamo izvješća o zakonima iz 2014., 2015. godine. Je li to namjerna sabotaža ili neznanje?”

“Za hrvatsku dijasporu 30 godina nakon rata nemamo jedan zakon o hrvatskoj dijaspori. Hrvatska dijaspora sedamdesetih godina pokrivala je trgovinski deficit bivše države. Što čekamo? Mora biti sinergije između ministarstava i središnjeg planiranja”, naglasio je Željko Glasnović

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas