Connect with us

Politika

Glavni odbor HSS-a potvrdio odluku Predsjedništva o podršci Milanoviću

Published

on

Glavni odbor HSS-a potvrdio je odluku Predsjedništva stranke o podršci Zoranu Milanoviću u utrci za predsjednika Hrvatske, priopćeno je u ponedjeljak iz HSS-a koji je siguran da će Milanovićeva pobjeda biti prekretnica i vjetar u leđa ujedinjenju svih opozicijskih stranka.

“Uvjereni smo da je od svih koji su do sada najavili kandidaturu, Zoran Milanović jedini koji zagovara modernu, naprednu, tolerantnu i otvorenu Hrvatsku te se kao takav nameće kao logičan izbor za našu stranku kojoj je cilj da Hrvatska bude prepoznata kao zemlja poželjna za život svakog čovjeka, neovisno o njegovim posebnostima”, stoji u priopćenju o sastanku Glavnog odbora stranke održanom u nedjelju navečer u Novskoj.

Osim toga, ističu iz HSS-a, “sigurni smo da će pobjeda Zorana Milanovića biti prekretnica i vjetar u leđa svim opozicijskim strankama kako bi se ujedinile i zajedničkim snagama, nakon gotovo 4 godine HDZ-ove koruptivne vladavine, konačno preuzele odgovornost za budućnost naše zemlje, bez fige u džepu”. (Hina)

 

Dragan Čović: HDZ BiH će podržati Kolindu Grabar Kitarović u predsjedničkoj utrci

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari