Pratite nas

Reagiranja

Glogoški demantira premijera: Milanović je mene zvao, pa me skrivećki uveo na zadnja vrata

Objavljeno

na

”Na press konferenciji u ponedjeljak razotkrit ću sve Milanovićeve laži izrečene u intervjuu za RTL televiziju. Nije točno da sam tražio sastanak s premijerom. On je mene molio da dođem u Vladu, no sve ostale detalje otkrit ću na konferenciji za novinare na kojoj će biti i posrednik između mene i premijera. On će potvrditi da premijer nije govorio istinu”, kratko je za direktno.hr Đuro Glogoški, predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih vojnih invalida i jedan od vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj ulici, komentirao tvrdnje Zorana Milanovića izrečene u intervjuu za RTL Danas.

Podsjetimo da je premijer Zoran Milanović ranije kazao da ga je organizator prosvjeda branitelja ispred Ministarstva branitelja, Đuro Glogoški, posjetio u zgradi Vlade još krajem listopada.

Milanović tvrdio da je Glogoški htio razgovarati s njim

 ”Sada ću reći nešto o čemu šutim već dva mjeseca jer štitim dostojanstvo osobe. Vođa ljudi koji prosvjeduju već nekoliko mjeseci na Savskoj cesti Đuro Glogoški i njegova supruga bili su ovdje 30. listopada prije sjednice Vlade”, rekao je Milanović i dodao da to dosad nije rekao jer ga je Glogoški “molio” da to ne kaže.

Istaknuo je da je Glogoški želio razgovarati s njim.

”Primljen je službeno u Ured predsjednika Vlade. Razgovarali smo više od sat vremena. Rekao sam mu: ‘Pomozite mi da vam ugodimo’. Jer nije mi jasno što hoće. Što je bilo dalje, vidjeli ste”, kazao je Milanović.  Više puta je potom ponovio da je Glogoški u Vladu došao u pratnji svoje supruge.

Valja ovdje primijetiti da je novinar RTL-a propustio upitati premijera s kim bi stopostotni invalid trebao doći u Vladu, ako ne u pratnji svoje supruge, odnosno neke bliske mu osobe.

Poslali dvije limuzine

Glogoški, međutim, tvrdi da Milanović ne govori istinu. Kolegi Velimiru Bujanecu je ispričao još neke detalje koji, po svemu sudeći, dodatno ravijetljavaju okolnosti u kojima se dogodio taj susret.

Po Glogoškog su, kazao je, došle dvije limuzine sa zatamnjenim staklima te ga dovezle pred zgradu Vlade. No, nisu ga uveli na prednja, već potajno kroz stražnja vrata. Razgovor je doista tražio Milanović, a ne Glogoški, prepričao nam je Velimir Bujanec razgovor s liderom braniteljskih prosvjeda.

Đuro Glogoški kasnije nam je potvrdio točnost svih informacije koje smo dobili od Bujanca.

Direktno.hr

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Elizabeta Gojan u polupismenom komentaru branitelje nazvala “Ruljom”

Objavljeno

na

Objavio

U očekivanju nedjelje – “DAMIN” GAMBIT

Elizabeta Gojan je u polupismenom komentaru na Facebook zidu svoje kolegice Maje Sever napisala kako se Hrvatska radiotelevizija “povlađujući rulji odrekla svog čovjeka” jer se HRT javnim priopćenjem ogradila od stajališta Aleksandra Stankovića o “građanskom ratu u Hrvatskoj”:

“Samo ću napisati da tako to krene…odreknu se priopćenjem povlađujući rulji, oni koji trebaju stati, pod svaku cijenu, uz svog čovjeka…prošla to…zanimljivo, ne rješavaju to, po uzoru na premijera, kao unutarnju stvar…nego trkom u javnost, bauljajući po Ustavu floskulama… “ 

Nije mi sasvim jasno je li ona to “ruljom” nazvala nas gledatelje i pretplatnike Hrvatske radiotelevizije, ili samo hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i njihove udruge jer su javno izrazili svoje ogorčenje informativnim razgovorom Aleksandra Stankovića Nedjeljom u dva sa hrvatskim braniteljem Predragom Peđom Mišićem.

Naime samodopadno agresivni Stanković, uz stavljanje soli na ranu svog ‘nesretnog’ gosta kojemu se rođeni brat borio na strani agresorske JNA, a majka je otišla u Beograd), samo što ga nije vezao za radijator i čupao mu nokte ne bi li ga prisilio da prizna da je u Hrvatskoj zapravo bio “građanski rat”, komentirao je Mario Profaca.

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

PETERNEL: Mnogi se ne usude reći, ali emisiju NU2 treba ukinuti

Objavljeno

na

Objavio

Prekrasno je što brojni zabrinuti izražavaju podršku Stankoviću iako se može primijetiti da kod nekih drugih slučajeva nisu bili toliko pravdoljubivi zagovornici slobode govora.

Pitanje koje se nameće je u čemu je problem čak i ako se emisija ukine?

Zar je Nu2 doživotna emisija na koju Stanković ima ljudsko pravo?

Nije problem sto je Aco rekao nešto sto se nekome ne sviđa, to ne smije biti problem, već što mu se emisija potrošila i što permanentno govori gluposti koje se većini uljuđenih ne sviđaju – loš je, šablonski subverzivan, nepripremljen, nameće stavove, izlizala se forma. privatizira termin te selektivno prijateljsko-ideološki promovira izdavače, knjige, autore, firme, a omalovažava neistomišljenike.

Jednostavno je zreo za hlađenje i novi novinarski zadatak.

Mnogi se to iz nekog razloga ne usude reći, ali ja otvoreno kažem da tu emisiju treba ukinuti. Trebalo je još prije tri godine otkad kvalitetom ne zadovoljava standarde, napisao je potpredsjednik HHO-a Igor Peternel.

Udruge veterana zagrebačkih branitelja Vukovara: Šteta koju je Stanković nanio je nemjerljiva

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari