Connect with us

BiH

Gnjilež petokrake pada. Napokon!

Published

on

Gnjilež petokrake pada. Napokon. Trule komunjare pokazuju svoje pravo ljigavo lice, urušavajući se iz dana u dan. Smrad komunizma širi se i zaudara još jedino, sa njihovog posljednjeg europskog lena, koje je ustvari naša jedina i ljubljena Hrvatska, a ne njihova prčija, kako bi zločinačka organizacija na vlasti, htjela.

[dropcap]C[/dropcap]rkla je ta neman zvana komunizam, odavno. Ovo je agonija njegovog sljednika, isprepletenog isključivo zločincima svih vrsta i nacionalnosti. Naravno da su se u tom kolopletu otimačine, ubojstava lagodne krvarine, najbolje snalazili četnici. Kada kažem četnici, mislim na sve srbe, koji su ( da ne idemo dalje i dublje u povijest) 1991. u Hrvatskoj najavljivali i ostvarili ”krvavi Uskrs”.

Kada kažem četnici, mislim na srpsku pravoslavnu crkvu, koja niti s pravoslavljem, a niti s vjerom nema ama nikakve veze. Kada kažem četnici, mislim na sve abolirane srbe, koji se niti u primisli nikada nisu, a i ne bi pokajali nizašto. Kada kažem četnici, mislim na sve srbijanske političare, kojima su usta puna lažnog čudoređa i zakona, no samo onih dijelova koji im odgovaraju. Kada kažem četnici, mislim i na hrvatske političare, koji izručuju hrvatske generale Haagu, hrvatski narod bespuću materijalnog siromaštva, nastojeći mu namjesto duhovnosti udahnuti smrt. Kada kažem četnici, mislim na ovu nesposobnu zločinačku nedonošćad partije i okupatorske partizanije na vlasti. Trenutno. Mrtvi su oni, ali im to još nitko nije javio.

Kada kažem četnici, mislim i na obitelj petokrakog Ljigavog Lignjuna, koji nas poput trećerazrednog lakeja, servira Velikoj Britaniji za doručak, a svom uzoru Tomi Grobaru, četničkom vojvodi, s kojim se javno triput liže, žive baca na nož.

Kada kažem četnici, zasigurno ne mislim na tihe, samozatajne monahe koji jesu vjernici .
Kada kažem četnici, zasigurno ne mislim na sve srbe, niti na cio srpski puk, no, na ne tako mali dio tog istog pučanstva mislim. Veličaju oni svoju epopeju draže mihailovića.

Od dvostrukog vremena majmunskog Dikobraza do petokrakog Ljigavog Lignjuna i Pantovčak je četničko brdašce. Po osoblju, po retorici, a ponajviše ”po pravdi i pravednosti” . Znak jednakosti stoji i naspram Markova trga. Četnikuje se tamo od bivšeg sanadera, preko mutave udbaške djevojke, treće udbaške pratilje kosor, sve do ove zločinačke nesposobne kopiladi.

Svi iščekujemo podulju Lolekovu solo ariju, gdje je Njemačka našla zvijezdu u osobi likvidatora josipa perkovića.

Ono što će se otkriti znamo svi! I oni i mi. Otkrit će se da su ubojice, masovni ubojice i masovni lopovi bili komunjare i partizani, što su i danas i sada. Sanader i Vidošević su tek blijede preslike nedostižne petokrake…

Trebaju li nam uistinu dokazi kako bi smo napokon mogli zakopati tu trupinu od ZAVNOH-a, AVNOJ-a , Jajca, NOB-a … ili kako li se već zove i kako se sve nije samo zvala, ta zločinačka petokraka.

Jer …
”dok je srca, bit će i Kroacije”

Božidar Alić/dnevno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari