Connect with us

Reagiranja

GO HDZ Zagreb: Obezglavljeni i pogubljeni SDP obmanjuje javnost

Objavljeno

-

Vodstvo zagrebačkog HDZ-a najoštrije proziva Socijaldemokratsku partiju zbog širenja laži o izjavama premijera Plenkovića, u kontekstu hrvatskih državljana koji su pušteni iz zatvora u Grčkoj.

Današnje priopćenje obezglavljene Socijaldemokratske partije u Gradu Zagrebu nastavak je pokušaja obmanjivanja zagrebačke i hrvatske javnosti po pitanju hrvatskih državljana uhićenih u Grčkoj. Apsolutne su neistine kako je predsjednik Vlade Andrej Plenković nazivao navijače ‘našim dečkima’.

Podsjećamo zagrebačku i hrvatsku javnost kako je Vlada Republike Hrvatske, na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem, poduzela sve što je u njenoj institucionalnoj moći kako bi se olakšao položaj uhićenih navijača.

Pokušaj napada SDP-a Grada Zagreba, koji ne poznaje osnove Ustava prema kojem Republika Hrvatska ima obavezu štititi svoje državljane, jalov je pokušaj skretanja medijske pozornosti na njihovu gradsku organizaciju. Istu gradsku organizaciju koja je više puta raspuštena u posljednje vrijeme, gdje je nekoliko stotina članova moralo napustiti organizaciju zbog nepoznavanja demokracije. Gradsku organizaciju za koju nitko u Gradu Zagrebu ne vjeruje
kako su u stanju preuzeti odgovornost za naše sugrađane, već isključivo služe kao držači klimavih ljestvi platforme Možemo, te dokazano nesposobne gradske administracije predvođene Tomaševićem.

Nažalost, u takvim napadima često se priključio i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, koji je direktno otežavao svojim izjavama položaj uhićenih hrvatskih državljana u Grčkoj.

Ovakav napad montiran je od samog vodstva SDP-a, s obzirom da gradska organizacija Partije ne postoji, dok smo na jučerašnjoj obljetnici Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba, uz vodstvo stranke, okupili tisuću naših članica i članova. Pokazali smo jedinstvo, zajedništvo i snagu te odgovornost za preuzimanje Grada Zagreba, u super izbornoj godini pred nama.

Ne iznenađuje nas, posebice kada stavimo stabilan i rekordan rejting HDZ-a u kontekst, da su se aktivirali i unervozili lijevi i liberalni ‘spavači’. Građanima je dosta propalog eksperimenta na čelu s Tomaševićem i junior partnera, čije vodstvo ne prepoznaju niti oni sami.

GRADSKA ORGANIZACIJA
HDZ-a GRADA ZAGREBA

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas