Connect with us

I godine ove četničko – komunistički dernek u Srbu, ali bez ozbiljnih političara

Published

on

I godine ove tradicionalni komunističko-četnički dernek u malom ličkom mjestu, u Srbu, odakle su prije 73 godine četničke formacije krenule u klanje i ubijanje Hrvatskom, održan je svoj svojoj punini, srećom, bez nazočnosti ozbiljnih političara, ali zato uz jako policijsko osiguranje.Pupovac je u Srbu bio sretan kao da je vidio braću da mu se vraćaju iz ‘vojske’. Navodno su mu braća bila u fašistima tijekom Domovinskog rata.

ca3cc304d1938c90e0a8f5289601cfce

Hrvatskoj policiji veličanje komunizma od strane Milorada Pupovca nije smetalo, ali je zato podigla prekršajnu prijavu protiv jednog od prosvjednika zbog navodnog puštanja ustaške pjesme, radi se o predsjedniku A-HSP-a Draženu Kelemincu.

Na četničkom derneku sijelo je predvodio bivši ustašoid, Stjepan Mesić, koji je po svom dobrom običaju napao Katoličku crkvu, ni riječi na derneku u Srbu nije rekao kako je na častan način došao do stanova iako je tek obični nesvršeni pravnik.Mnogim nesvršenim pravnicima u Hrvatskoj to nije uspjelo, pa čak ni Gadafijevim prijateljima, kao što je to bio Mesić.

Na derneku, uz Pupovca, čije novine, koje se financiraju novcem hrvatskih građana, ‘kolju’ hrvatske branitelje, te Mesića, bili su i Dragan Markovina, poznati ekstremist koji svojim fašistoidnim glupostima nerijetko skandalizira većinu hrvatskih građana te Milorad Tankosić. Odreda dokazani ‘antifašisti’.

Dvjestotinjak komunista i obožavatelja onih koji su krenuvši iz Srba 1941. klali sve pred sobom, okupilo se uz pjesmu ‘Druže Tito, mi ti se kunemo’, radi se o nadaleko poznatoj komunističkoj poskočici. – Crkva aktivno sudjeluje u demoniziranju svega nakon ’45. i minoriziranju ustaških zločina, a tada je pozivala na uzvišeni rad za unapređenje NDH. Tada je donesena i odredba o zabrani ćirilice koja danas tako poznato zvuči. Ipak, i danas jedan biskup govori kako je ova vlast nenarodna i zločinačka. Ako je to istina, zašto od zločinačke vlasti uzima novac – rekao je bivši ustašoid, koji je bio ustaški nastrojen dok je izvlačio novce iz džepova hrvatskih iseljenika, naravno, govorimo o Stjepanu Mesiću, zvanom Patria.

Mesić se, dakle, ponovno obrušio na Crkvu dok je Milorad Pupovac govorio o komunizmu.  – Ovdje slavimo početak otpora fašizmu kojeg su predvodili Srbi i Hrvati komunisti. Nemam iluziju da će to odjeknuti u našim nezavisnim medijima. Sigurno će jače odjeknuti ovo što se događa dolje u rupi – poručio je iz komunističke jame Milorad Pupovac, aludiravši na prosvjednike koji su prosvjedovali zbog fašističkog deneka u Srbu. Specijalni izvještaj s četničko-komunističkog derneka u Srbu možete pročitati u ‘Novostima’, sa srpom ili bez njega.  (Ivana/tinolovka.news)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari