Pratite nas

Komentar

Gong je izdao „priopštenje“!

Objavljeno

na

GONG,GONG,GONG-ZVONI NA UZBUNU!!!

[ad id=”93788″]

„Pozivamo nadležne institucije da podnesu kaznene prijave u vezi današnjih povika na prosvjedu održanom pred zgradom Vijeća za elektroničke medije gdje se moglo čuti i – “Za dom spremni”, “Rakićka u Srbiju”, “Radmane u Srbiju”, “Kosanoviću u Srbiju”, navodi se u zajedničkom priopćenju tih dviju udruga, „Kuće za ljudska prava“ i GONGA.“

Nikada nisam čuo za „nevladinu“ udrugu „Kuča ljudskih prava“!? Za kuče iliti „šupe neljudskih nepravdi“ čujem svaki dan, vidim ih i slušam svaki dan, pa onda nešta o tome i napišem. Ne gledam ih rado, ali iz profesionalne znatiželje moram, jer kako se boriti protiv neprijatelja Hrvatske, ako ih ne upoznaš bez obzira koliko to upoznavanje bilo mučno, a vjerujte mi ostavlja i ne baš male depresivne posljedice.

Kaže Dragan Zelić čulo se „Za dom spremni“, a ja kažem nije se čulo, orilo se!

Kada su postrojbe Bana Jelačića izvikivale „Za dom spremni“ onda je to bio pozdrav postrojbi Bana Jelačića!

Kada su junaci N.Š.Zrinskog u smrtnom času uzvikivali u „U boj za dom“, onda su izvikivali svoj junački pozdrav junaci N.Š.Zrinskog.

Kada su ustaše, Pavelićevi bojovnici uzvikivali „Za dom spremni, onda je to bio ustaški pozdrav!

A kada hrvatski branitelji uzvikuju „Za dom spremni“ da se sve ori, onda je to pozdrav hrvatskih branitelja, a nikako ni ustaški, ni Jelačićev ni Š.Zrinskog!

Dragane Zeliću, i „Kućo neljudskih nepravdi“, a za čega bi hrvatski branitelji 1991. godine trebali biti spremni nego za obranu svog doma? Za čega bi danas trebali biti spremni nego za obranu svog ugroženog doma, slobode Domovine, slobode govora i slobode življenja?

Ni jedna postrojba u Domovinskom ratu, radilo se o brigadi, bojni ili desetini nije imala ni jedno obilježje ustaške vojnice, ni jedan naziv koji bi mogao naslutiti bilo kakvu vezu sa fašizmom, ni jedan službeni ustaški pozdrav! Sve što su hrvatski branitelji imali bilo je samo njihovo autonomno pravo koristiti svaki povijesni detalj kako bi obranili Domovinu i preživjeli velikosrpske masakre. I nisu bili fašisti ni onda ni danas. Oni su hrvatski branitelji koje GONG-ovci i ovi iz raznih „kuča“ i šupa ne mogu smisliti, jer su im uništili jugoslavenske snove.

A ti isti branitelji bili su 1991. „Za dom spremni“, ali podjednako za svoj dom, tvoj, moj Rakičkin, Zelićev, Radmanov, za sve hrvatske domove spremni i obranili su ih. Potpuno je razvidno i dokazano da oni koji danas razapinju naše branitelj nisu zadovoljni što su branitelji obranili sve domove, što su obranili Domovinu i što su bili tako dobro „Za dom spremni“!

Onaj tko voli hrvatske branitelje, tko zna veličinu njihove žrtve, tko ima empatije i zahvalnosti za sve što su učinili, nikada ne će ni pomisliti da su oni ustaše, nacisti, fašisti, ne će pomisliti da smrde, da su lopovi, da koriste nepripadajuća prava. Tako nešta može pomisliti i izreći samo luđački mrzitelj svega hrvatskog!

Kaže GONG čulo se “Rakićka u Srbiju”, “Radmane u Srbiju”, “Kosanoviću u Srbiju“!!!

Pa šta tu ima loše? Poželjeti im sretan put u Srbiju za ovu trojku ja besplatnom nagradno putovanje u „Kuču cveća“! I umjesto da budu zahvalni što ih branitelji šalju tamo gdje obožavaju biti, GONG se ljuti i to još naziva govorom mržnje.

Pa Dragane, pitaj Rakićku jel voli Srbiju ili ne? Ako kaže „ne volim“, e onda stvarno treba tužiti branitelje da tjeraju Rakićku „tamo daleko“, a ona to ne voli. A Radman? Tupi svaki dan kako je Srbija naša prijateljska država, komšiluk, forsira njihov film, „umetnost“, pesmu, turbofolk, Lazanskog!? I gdje je tu uvrijeda, ako mu kažeš „Radman u Srbiju“. Ma on bi bio sretan da može ići u Srbiju, ali na žalost ni Srbi ne trebaju judoškudaše!

GONG,GONG,GONG zvoni na uzbunu i to upravo svrbi Dragana. Nije bio na visini zadatka, nije odradio,a kmeri su ga kupili, još uvijek odrađuje za njih odavno planirane zadatke, a vidi tome se bliži kraj. Zvoni na uzbunu, a braneći Rakićku zapravo brani sebe i sve NVO koje su sustavno, veleizdajnički pljačkale hrvatski proračun.

Izvješća sa ovog veličanstvenog prosvjednog skupa bila su spremna davno prije nego je skup započeo. Očekivao se „masni nacionalizam“, šovinizam, rasizam, ksenofobija, a GONGOVCI i ostli frljfirići dobili su samo „bijedni“ pozdrav „Za dom spremni“, na koji se više nitko ni ne obazire i dobili su preporuku Jugoslavenima da odu doma. Šta tu ima loše?

I umjesto hvale braniteljima za korektnost oni bi se tužakali? Ma moš mislit?

Kazimir Mikašek-Kazo

Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Značka iz Trbovelj iz leta 41. izdana za skupno proslavo komunistov in nacistov 1. maja. 1941.

Objavljeno

na

Objavio

Komunizam, fašizam i nacizam su sotonske ideologije koje nisu birale sredstva kako bi došle na vlast, podjarmile narod, ubile mu volju i uzele mu slobodu.

Komunisti su to prozvali antifašizmom, pri čemu su se obračunali s istinskim antifašistima. Stoga je svetac i humanist svega svijeta Ivan Pavao II za posjeta Hrvatskoj, urbi et orbi poručio – fašizam, komunizam i nacizam su jedno te isto, najveće zlo koje je pogodilo čovječanstvo u njegovoj povijesti. Netko je dodao – neka zašuti svatko, tko za sebe kaže da je antifašista a slavi komunizam.

U prilog ovome idu i „materijalni dokazi“. Zastupnica u slovenskom parlamentu Alenka Jeraj na svom je Twitter- u objavila fotografiju jedne vrlo znakovite značke uz komentar – Značka iz Trbovelj iz leta 41.izdana za skupno proslavo komunistov in nacistov 1. maja. 1941. (Narod naš dokaze hrani). Budući slika govori više od tisuću riječi, ni o ovoj nema potrebe reći niti jednu riječ pojašnjenja.  (https://twitter.com/alenkajerajsds/status/976110765659906050)

Imajući u vidu da je tako kako jest, nameće se pitanje – treba li zabraniti komunistička (fašistička) orgijanja? Ako ih ne treba zabranjivati onda ih treba ignorirati, a djecu učiti kako je to opako sjeme zla koje su sijali najveći zločinci svijeta Staljin, Hitler, Mao… i Tito. (https://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-2091670/Hitler-Stalin-The-murderous-regimes-world.html)

Kad se govori o ovoj osjetljivoj temi, ne smije se upasti u napast generaliziranja.

Neki su Hrvati otišli u partizane jer su ih na to prisilili talijanski ili neki drugi fašisti.

Neki su Hrvati otišli u ustaše i domobrane jer ih je na to natjerala velikosrpska tiranija.

Jedni i drugi su upali u žrvanj bjelosvjetskih ideologija (skupne proslave komunistov in nacistov). Iako na suprotnim stranama, ni jedni ni drugi nisu išli u rat kako bi činili zlo.    Htjeli su samo svoju državu, koju su konačno uz velike žrtve za Domovinskog rata obranila njihova djeca i unuci. S njima su se skupa borili i brojni drugi nehrvati – i Srbi, što se nikada ne smije zaboraviti. (Posve je drugo pitanje, zašto su se i kako u vlast pozicionirali srpski etnobiznismeni dok istinski Srbi domoljubi, kako mi jedan od njih reče – nisu prispjeli ni ovamo ni onamo. Naime, „njihovi“ ih doživljaju kao izdajnike, a naši ih ne doživljavaju. Sanjam da na listi HDZ-a u Hrvatski sabor uđu upravo ovi ljudi…).

Usprkos kojekakvim obmanama, oni koji su stvorili Državu i sačuvat će ju, prije svega – znanjem i istinom. Samo se istinom može boriti protiv onih koji bez imalo srama obilježavanje žrtava nazivaju svinjarijom i onih koji istinske žrtve (bilo koje ideologije) ne žele službeno komemorirati s izabranim predstavnicima naroda odnosno Vladom RH.

Pred nama je komemoracija žrtava ustaškog logora Jasenovac.

Naši su neprijatelji najavili da će samostalno obilježiti svoje konstrukcije i laži. Kao i do sada, i vlastite će žrtve i ubuduće zlorabiti protiv Hrvatske, isto onako kako su to činili za Domovinskog rata (s kokardom i/ili petokrakom kad su, ničim izazvani ratovali protiv demokratske države). Za razliku od njih, ukoliko predstavnici Židovske zajednice iz bilo kojeg razloga budu posebno komemorirali, onda bi bilo lijepo da im se predstavnici Vlade pridruže. Žrtve su jednake bez obzira na naciju i vjeru ili pak ideologiju, međutim komunističkoj zlouporabi treba doći kraj.

Istina i znanje su najbolja prevencija s ciljem postizanja mira i zaštite „zdravlja“ naroda. 

 dr.sc. Ivan Bagarić/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Marko Ljubić: Nadmoćni Raspudić ponizio aktivističku globalnu agendu

Objavljeno

na

Objavio

Marijana Bijelić
Marijana Bijelić

Samo malo razuma čini čuda. Kapljica može razbistriti i najmutniju rijeku. Primjer je Nino Raspudić u svom osvrtu na sezonu prosvjeda u Zagrebu. Nasuprot oduševljene sekularistice Marijane Bijelić* koju su negdje iskopali u arhivama HTV-a kao zamjenu za dotadašnju teologinju Lanu Bobić, Raspudić koristeći zdravi razum doslovno intelektualno i akademski ponižava aktivističku globalnu agendu.

I ohrabruje ljude misliti. Pitanjima, “zašto pravobraniteljica za djecu nije reagirala na masovno markiranje s nastave i aktivističku manipulaciju djecom u prosvjedu za spas Zemlje?” i “što radi predsjednik vlade Plenković na prosvjedu protiv nasilja u obitelji kada je taj prosvjed, ako je prosvjed, nužno protiv propusta države kojoj je on na čelu?”, razorio je smislenost i svrhu tih prosvjeda, te iznad namjera njihovih organizatora stavio golemi upitnik s posve izvjesnom sumnjom u deklarirane namjere, piše Marko Ljubić

Na ta pitanja aktivisti i sekularisti, iako se u spomenutom slučaju radi o pripadnici militantne ateističke skupine Protagora, čiji je jedan od utemeljitelja i nekadašnji SDP-ov favorit Šime Lučin, nemaju odgovor. Zapravo, nisu ih još podučili što im je činiti kada netko uporno u razgovoru s njima ne odustaje od razuma, a još uz to nije impresioniran visokozvučnim aktivističkim nazivljem, zvijezdama sapunica i misijom spašavanja čovječanstva.

Vrijednost Raspudićevih osvrta u debatnom televizijskom klubu Peti dan, sa snažnom dimenzijom izrugivanja nametnutim okvirima utoliko je višeznačnija, ukoliko je iz javnog diskursa gotovo posve potisnut običan ljudski razum, obična ljudska radoznalost i čuđenje.

On istovremeno pokazuje da je praiskonski poziv stvarnog znanstvenika i intelektualca ne biti impresioniran, a to pokazivati afirmacijom razuma na razini koju imaju svi ljudi. Onaj tko potakne ljude da vjeruju svom razumu i da postavljaju zdravorazumska pitanja, stvarni je doktor znanosti, nasuprot doktora aktivista koji su proizvedeni da ljudima kažu što im je misliti. Zato Nino, palac gore.

Nino Raspudić: Diktatorica Veljača i dr. Bandić

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari