Connect with us

Herceg Bosna

Google predstavio novi Gmail

Objavljeno

-

Google je sada i službeno potvrdio te najavio novi dizajn Gmaila kojem je svrha korisnicima omogućiti potpunu kontrolu nad mailovima.

Kad kažem kontrolu pritom mislim na organizaciju mailova. Čini se kako Google sve više počinje sličiti na Mailbox, mail servis koji je nedavno kupio Dropbox za navodnih 100 milijuna dolara.

Redizajn se odnosi na web verziju i Android odnosno iOS aplikacije, pa ćete tako primjerice na webu moći prilagoditi vaš izgled inboxa. Uskoro ćete imati priliku organizirati primanje vaših mailova u maksimalno pet kategorije i to na vrlo jednostavan način drag-and-drop.

S druge strane, aplikacije će imati primarni mail kada ćete otvoriti aplikaciju, od kuda možete klikati po ostalim kategorijama.

Video iznad prikazuje više detalja, a opet ukoliko želite moći ćete zadržati stari izgled Gmaila. Za kraj, spomenimo samo da novi izgled još nije dostupan već će biti u narednim tjednima, istaknuli su iz Googlea, a oni koji će ipak htjeti probati prije, morat će pričekati opciju “Configure inbox” kada vam se pojavi u izborniku “Settings”.

[pro-player]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CFf7dlewJus[pro-player]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari