Pratite nas

Komentar

GORDAN JANDROKOVIĆ: Ako je Stjepan Mesić bio u Sjevernoj Koreji, to je prvorazredan skandal

Objavljeno

na

Komentar na posjet bivšeg predsjednika RH Stjepana Mesića Sjevernoj Koreji i može li posjet takav biti privatan dao je HDZ-ov saborski zastupnik Gordan Jandroković.

[ad id=”68099″]

“Ja niti ne znam je li gospodin Mesić bio tamo, vidim da mediji o tome pišu i ako je bio tamo kao bivši predsjednik Republike Hrvatske i ako je to plaćeno iz proračuna, onda je to prvorazredni skandal. To se nikako nije smjelo dogoditi. Ako je bio privatno onda isto tako treba vidjeti zašto i tko je to platio, jer on bez obzira na pravo na svoje privatne stvari, on je bivši Predsjednik Republike Hrvatske i ima svoj status i privilegije koje mu to nosi”, rekao je Jandroković, prenosi dnevnik.hr

Osvrnuo se i na moguće posljedice toga po Hrvatsku, obzirom na partnerstvo s SAD-om. “Ovdje se ne radi toliko o tome što smo američki partner, nego se ovdje radi doista o jednoj diktaturi koju osuđuje cijeli svijet. Dakle ovo nije pitanje samo odnosa pojedinih velikih sila, nego postoji konsenzus. Svi jako dobro znamo kakav je režim u Sjevernoj Koreji i potpuno mi je neprimjereno da bilo tko od hrvatkih dužnosnika, na taj način u javnosti, odlazi u Sjevernu Koreju”, istaknuo je Jandroković.

Hoće li nova vlast ukinuti Ured bišeg Predsjednika nije rekao, ali je istaknuo da će troškove istog skresati na najmanju moguću mjeru.

“Bilo je takvih najava, obzirom da se najavljuju daljnje uštede u hrvatskom proračunu, smanjenje privilegija i jednom broju dužnosnika. Apsolutno treba prispitati troškove Ureda bivšeg Predsjednika i smanjiti ih na najmanju moguću mjeru”, rekao je Jandroković.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Ljubić: Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije…

Objavljeno

na

Objavio

Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije. Pola pije, pola Šarcu daje.

Osvrćući se na predstojeću komemoraciju u Jasenovcu, a nakon javne promocije nevjerojatne izmišljotine tzv.drobilice kostiju, Goldstein tvrdi da je u Hrvatskoj nakon izbacivanja Titove biste gotovo završena ustašizacija, a pita se kakvo smo mi to društvo koje se ne može dogovoriti oko temeljnih činjenica? Njemu je činjenica – drobilica!

Pravo je pitanje – kakvo smo mi to društvo kada takvi kao on presudno utječu na formiranje svijesti i normativa, kada takve kao on financira država i štiti njihovo višegodišnje agresivno opravdavanje zločina protiv hrvatskog naroda, posve otvoreno zagovarajući povijesno pravo pobjednika rata na odmazdu nad poraženima?

Uz to, ključno je pitanje danas u Hrvatskoj – smije li hrvatski narod dopuštati da se Goldstein i slični i nakon uspostave samostalne Hrvatske osjećaju i ponašaju kao pobjednici? Od odgovora na ovo pitanje ovisi u velikoj mjeri budućnost hrvatskog naroda, komentirao je novinar i kolumnist Projekta Velebit, Marko Ljubić

 

Ivo Goldstein očito mnogo čita, a nažalost malo razumije

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari