Connect with us

Hrvatska

Gordan Jandroković ispred katedrale: ‘Tu sam jer sam vjernik i mislim da mi je mjesto biti ovdje…’

Published

on

Božićno misno slavlje u zagrebačkoj katedrali jutros predvodi zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, a na misi su prisutni Gordan Jandroković, Andrej Plenković i ministrica Nina Obuljen Koržinek.

“Ovdje dolazim i kao vjernik i kao predsjednik Sabora jer smatram da je ispravno biti tu. Mislim da trebam biti ovdje i kao predsjednik Sabora iskazati podršku”, rekao je ispred katedrale Jandroković, prenose 24sata.

Jandroković se osvrnuo na dolazak cjepiva te izjavio kako će se, kada bude imao priliku, sigurno cijepiti. “Moram vidjeti kakve su preporuke za one koji su preboljeli koronu, ja sam se spreman cijepiti čim liječnici kažu, no bitno je da se u prvoj fazi cijepe oni kojima je najpotrebnije, stariji ljudi, medicinsko osoblje. Idemo voditi računa o onima kojima je najpotrebnije. Ispravno se cijepiti, očito se ne možemo vratiti u normalan život bez toga. Nadam se da će većina shvatiti da se tako opredjeljuju za život”, rekao je

Svečana božićna misna slavlja, uz primjenu preporuka i mjera, održavaju se u sjedištima nadbiskupija i biskupija u Đakovu, Rijeci, Zadru i u Splitu te u crkvama diljem zemlje.

Kardinal Bozanić: Isus Krist se zauvijek ugradio u povijest svijeta

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari