Connect with us

Komentar

Gordan Jandroković: Izuzetno smo zadovoljni rezultatima – Ponovno će karta Hrvatske biti plava

Objavljeno

-

Šef Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nakon prvih DIP-ovih rezultata obratio se medijima te komentirao prve rezultate.

HDZ je ostvario sjajne rezultate, izuzetno smo zadovoljni, ponovno će karta Hrvatske biti plava, izjavio je u nedjelju navečer član Predsjedništva HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i pritom odbacio tvrdnju da je HDZ u Zagrebu doživio debakl.

“Izuzetno smo zadovoljni, od 20 županija u njih 15 HDZ-ovi kandidati su na prvome mjestu, u pet čak neće biti ni drugog kruga, a u njih 10 će naši kandidati ući u drugi krug kao pobjednici prvoga kruga”, kazao je Jandroković nakon objave prvih privremenih rezultata lokalnih izbora.

U dvije županije HDZ-ovi kandidati najvjerojatnije ulaze u drugi krug s drugog mjesta, a u tri županije naši kandidati neće biti u drugom krugu, dodao je.

„Radi se o sjajnim rezultatima, najvješćuju da bi čak mogli biti bolji nego 2017., tim više što u svim važnim velikim gradovima u kojima smo pobijedili 2017. uvjerljivo vodimo, tako da će ponovno karta Hrvatske biti plava”, rekao je Jandroković.

Odbacio je pritom tvrdnju da je HDZ u Zagrebu doživio debakl.

“To nije debakl HDZ-a, na zadnjim izborima naš kandidat je dobio pet posto, a na ovim za sada 10 posto, naša lista za skupštinu je na razini rezultata od prije četiri godine, tako da se ovdje ne radi o debaklu”, ustvrdio je Jandroković dodavši kako se Davor Filipović još uvijek nada drugom krugu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari