Connect with us

Vijesti

Gordan Jandroković policiji prijavio prijetnje smrću

Objavljeno

on

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković policiji je prijavio prijetnje smrću koje je dobio nakon uvreda koje je na njegov račun iznio šef SDP-a Davor Bernardić. U Jandrokovićem uredu smatraju da je prijetnja rezultat govora Davora Bernardića.

Podsjetimo, Bernardić je rekao da je ‘Plenkovićev rektalni alpinist Njonjo poznat po tome što na najbolji mogući i najživlji način prakticira taj rektalni alpinizam kod svakog novog predsjednika HDZ-a’.

‘Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu Za dom spremni, vidite i sami da ministar vanjskih poslova, Grlić Radman, o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture! Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava Za dom spremni i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja’, poručio je jučer Bernardić.

Neke od prijetnji koje je Jandroković dobio nakon tih Bernardićevih riječi bile su da ga ‘treba ubiti’, pa i da on sam treba učiniti samoubojstvo. Prijetnje je Jandroković prijavio policiji, a i svom je odvjetniku rekao da protiv Davora Bernardića podigne tužbu zbog zaštite časti i ugleda, javlja N1.

Gordan Jandroković tuži Bernardića zbog uvreda

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

error: Hvala!!