Connect with us

Vijesti

Gordan Jandroković policiji prijavio prijetnje smrću

Objavljeno

-

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković policiji je prijavio prijetnje smrću koje je dobio nakon uvreda koje je na njegov račun iznio šef SDP-a Davor Bernardić. U Jandrokovićem uredu smatraju da je prijetnja rezultat govora Davora Bernardića.

Podsjetimo, Bernardić je rekao da je ‘Plenkovićev rektalni alpinist Njonjo poznat po tome što na najbolji mogući i najživlji način prakticira taj rektalni alpinizam kod svakog novog predsjednika HDZ-a’.

‘Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu Za dom spremni, vidite i sami da ministar vanjskih poslova, Grlić Radman, o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture! Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava Za dom spremni i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja’, poručio je jučer Bernardić.

Neke od prijetnji koje je Jandroković dobio nakon tih Bernardićevih riječi bile su da ga ‘treba ubiti’, pa i da on sam treba učiniti samoubojstvo. Prijetnje je Jandroković prijavio policiji, a i svom je odvjetniku rekao da protiv Davora Bernardića podigne tužbu zbog zaštite časti i ugleda, javlja N1.

Gordan Jandroković tuži Bernardića zbog uvreda

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari